Ședință individuală de introspecție “Mama vrea superputeri”

VREI SĂ ȘTII CUM EȘTI TU CÂND NU PORȚI MASCĂ?

Bună. Mă bucur că ești aici. Cred că noi două avem mai multe lucruri în comun. Amândouă suntem mame care vor să aibă puterea de a oferi copiilor o viață bună și armonioasă. Ca și mine și tu ai vrea să-ți vezi copiii că se pot înțelege, se pot aprecia și iubi sincer și pot fii prieteni adevărați. Căutăm mereu să ne dezvoltăm și ne este tare greu atunci când copii ne apasă butoanele sensibile cu atâta măiestrie. Ai citit deja multe cărți de parenting și ai vrea să reacționezi cu blândețe acestor situații. Dar cum? Tot ce ai citit pare să nu funcționeze în cazul tău și ai avea nevoie de un specialist în acest domeniu care să te înțeleagă și să îți ofere tot sprijinul de care ai nevoie.

Sunt aici pentru tine și te înțeleg atât de bine. Ai nevoie să fii ascultată și sprijinită în următoarea etapă.

"Mama vrea super puteri" - ȘEDINȚĂ DE INTROSPECȚIE este pentru tine dacă vrei să"

BONUS checklist pentru părinți conștienți

Pentru că tu deja ai făcut primul pas către parentingul conștient, ți-am pregătit un checkilt scurt și un tips&tricks pentru mame liniștite, numai bune de afisșt în casă, la vedere, pentru a-ți fi mai ușor să îți amintești care este drumul tău. și le vei primi în INBOX la prima noastră întâlnire.

"Mama vrea super puteri" - ȘEDINȚĂ DE INTROSPECȚIE nu este pentru tine dacă ...

Mama vrea super puteri

Iată ce vom face în cele 50 de minute împreună:

Cum te numești, cu ce te ocupi, ce îți place să faci, ce alte roluri mai ai înafară de cel de mamă.

Care sunt membri familiei voastre și ce relație există între voi.

Povestim despre stilul vostru de parenting și care sunt principalele dificultăți în relația cu copii.

Vorbim despre care ar fii obietivul sau obiectivele tale de atins în rolul de părinte și cum puți ajunge să le îndeplinești.

Vom vorbi despre cum poți atinge obiectivele tale folosind abordarea mindful parenting și coaching emoțional în procesul de consiliere parentală.

Discutăm despre mecanismele prin care ai putea depăși momentele dificile din relația cu copii sau din relația lor

Vorbim despre planul de acțiune ce va urma în continuare în cadrul unui proces de consiliere mai lung. 

Ședință individuală de introspecție "MAMA VREA SUPERPUTERI" + 1 CHECKLIST + 1 material tips&tricks PENTRU PĂRINȚI CONȘTIENȚI = tot ce ai nevoie pentru a începe călătoria parentajului conștient acum.

Cum te vei sinți după?

Ședința de consiliere parentală pentru introspecție “Mma vrea superputeri” se va desfăsura online pe platforma Zoom sau față în față în București (locația va fi anunțată ulterior). După ce te înregistrezi, vei primi prin email o propunere de programare din partea mea.

Toate acestea pentru 160 ron

Despre mine

Sunt Mădălina Mărian, consilier parental și pentru dezvoltare personală. 

 

Sunt absolventă a celui mai complex program științific de formare în parenting din țara noastră, Parenting MasterClass organizat de Pagina de Psihologie și Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie. Am aflat de la cei mai renumiți experți în psihologie și parenting, printre care Gáspár György, Diana Stănculeanu, Oana Calnegru cum se poate transforma relația părinte – copil.

 

Lucrez cu mame de preșcolari și școlari la îmbunătățirea relației acestora cu copii lor și depășirea obstacolelor din acest rol.

Ce urmează după ședința individuală de introspecție?

Fie te înscri la programul individual de 8 ședințe de autocunoaștere pentru mame conștiente sau în cel de 5 ședințe individuale pentru închegarea relației dintre frați “Crește frați fericiți acum”. Dacă totuși nici unul dintre aceste programe nu coincid cu nevoile tale, putem lucra într-un proces de consiliere parentală personalizat nevoilor tale de moment. Și de ce nu poate ești adepta grupurilor și vrei să te înscri aici alături de alte mame la fel de minunate și suficient de bune ca tine.

Vrei să afli din timp despre programele de consiliere parentală pe care le organizez și să te bucuri de DISCOUNTURI la ele? Înscrie-te la newsletter și vei primi periodic în Inbox discounturi și bonusuri, noutăți, sfaturi utile și ghiduri GRATUITE de parenting.

 

Înscrie-te în grupul de socializare mama și bebe.

 

Felicitări! Mai ai un pas până la înscrierea. Aștept cu bucurie să ne cunoaștem!

 


  Înscrie-te la atelierul online “Cum să îți îmbunătățești relația cu copilul tău”

  Felicitări! Mai ai un pas până la înscrierea. Aștept cu bucurie să ne cunoaștem!

   

    

   Înscrie-te la atelierul cu prezență fizică “Cum să îți îmbunătățești relația cu copilul tău”

   Felicitări! Mai ai un pas până la înscrierea. Aștept cu bucurie să ne cunoaștem!