Grup suport pentru părinți conștienți și suficient de buni: "Parenting for good enough parents"

Ai auzit și tu? Mamele și tații preocupați de educația copiilor se adună.

Da, ai auzit bine. Nu este zvon. Grupul de suport pentru părinți conștienți și suficient de buni se deschide. Ne adunăm și povestim, ne destindem, căutăm soluții, învățăm unii de la alții și la final plecăm acasă cu mai multă claritate în minte și empatie față de nevoile copiilor și ale noastre.

Bună. Te felicit și fii binevenit în echipa părinților conștienți și suficient de buni din spatele “Parenting for good enough parents”. Fie că ești mamă sau tată, fie că ai unul, doi, trei sau mai mulți copii, ne bucurăm să te avem aici.

Te întrebi cum fac alte părinții când ... și cum sunt mamele sau tații suficient de buni?

Răspunsul cel mai clar: exact ca TINE. Preocupați de nevoile copiilor lor, obosiți sau chiar epuizați, dornici să fugă puțin de acasă fără copii, cu multe întrebări și uneori nesiguri, dar întotdeauna cu multă iubire în suflet pentru puii lor.

Am creat acest grup de suport pentru părinții care se simt depășiți de sitații, epuizați, blocați în gânduri de genul “trebuie să …”, “nu am timp”, “la mine nimic nu funcționează”, “copii mei nu se vor înțelege niciodată”, “copilul meu este diferit”, “mi-e frică de cum va fi atunci când va crește dacă acum face așa” etc.

O dată pe săptămână ne adunăm 6 mame sau tați timp de 90 minute, în care ne vom simți importanți, înțeleși și învățăm ce înseamnă să fii un părinte suficient de bun.

Eu zic prima prezent. Aduc materialele și energia bună a unui consilier parental, iar tu vi hotărâtă sau hotărât să faci lucrurile altfel.

Pe rând fiecare dintre noi va lua cuvântul și va vorbi despre ceea ce îl frământă în rolul de părinte. Este perfect ok dacă la început sau uneori vrei doar să asculți. Te înțeleg și te asigur că spațiul este unul sigur. fără judecacată, în care fiecare decide ce, cât și când dorește să spună.

Fiecare ședință va fi însoțită și de o scurtă “lecție” de parenting pe diferite tematici, care are drept scop aprofundarea noțiunilor de parenting conștient.

"Parenting for good enough parent" - este un grup de suport pentru părinți care se desfășoară online sau offline în București.

Iată ce vom face împreună în cele 90 de minute. Găsește mai jos câteva dintre punctele pe care le putem atinge:

Îmi doresc să îți ofer o experiență pe cât de faină, pe atât de utilă, așa că am făcut și un plan pentru primele 3 luni, în care, pe lângă timpul alocat discuțiilor punctuale, vom putea aborda și subiecte precum:

Ce primești în cadrul programului de suport?

Te voi ajuta prin metode de consiliere parentală bazate pe abordări științifice sau mentorat în funcție de nevoile tale. În plus promit să răspund punctual întrebărilor tale oricând ai nevoie de suport între ședințe, prin email sau WhatsApp.

Materiale cu scop psihoeducațional în baza abordărilor Mindful Parenting și Coaching Emoțional.

Vom lucra împreună exerciții practice care au ca scop găsirea de răspunsuri din interior. De asemenea dacă vei considera mai util pentru tine, poți lucra exercițiile înte ședințe, iar la întâlnirea noastră să discutăm pe marginea descoperirilor.

Sunt aici și pentru a te responsabiliza. Mă voi asigura că vei face ceea ce spui că vei face, oferindu-ți remindere în momente stabilite de comun acord prin email sau WhatsApp.

Pentru că dincolo de a fi consilier parental, sunt și eu mamă ca și tine, înțeleg foarte bine ceea ce trăiești și te asigur că vei avea parte de toată căldura și empatia mea pe tot parcursul acestui program.

Lucrul cu noi înșine vine la pachet cu multe provocări, și totodată cu tot atât de multe rezultate faine, la care nu te-ai fi gândit. Vei face cunoștință la final cu o altă versiune a ta, cel puțin una care va ști mult mai clar de acum ce să facă cu emoțiile și reacțiile de tip automatism.

Uneori simplul fapt că poți pleca de acasă singură aduce cu sine un sentiment de ușurare și revigorare. Dacă te mai întâlnești și cu alte femei, care sunt și ele mame și vorbesc aceași limbă cu tine deja descoperi că viața ta este chiar faină și revenirea acasă va fii cu mai multă claritate, încredere și disponibilitate pentru îndeplinirea nevoilor copiilor.

Puterea unei comunități este magică și te va ajuta să îți normalizezi și să accepți mai ușor toate acele emoții care apasă tare pe umerii tăi. Nu te vei mai simți singură și neînțeleasă niciodată.

Ești pregătită/pregătit?

"Parenting for good enough parent" - Grup suport pentru părinți este pentru tine dacă:

Toate acestea pentru 500 ron/4 ședințe

"Parenting for good enough mams" - Grup suport pentru mame nu este pentru tine dacă...

GRUP SUPORT PENTRU PĂRINȚI = ASCULTARE + VALIDARE + CĂLDURĂ + NOI IDEI + SUPORT CONSILIERE PARENTALĂ

Ggrupele se formează cu minim 3 persoane și maxim 5 persoane.
Ești pregătită/pregătit?

Despre mine

Sunt Mădălina Mărian, consilier parental și pentru dezvoltare personală.

 

Sunt absolventă a celui mai complex program științific de formare în parenting din țara noastră, Parenting MasterClass organizat de Pagina de Psihologie și Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie. Am aflat de la cei mai renumiți experți în psihologie și parenting, printre care Gáspár György, Diana Stănculeanu, Oana Calnegru cum se poate transforma relația părinte – copil.

 

Lucrez cu mame de preșcolari și școlari la îmbunătățirea relației acestora cu copii lor și depășirea obstacolelor din acest rol.

Vrei să afli din timp despre cursurile și programele de consiliere parentală pe care le organizez și să te bucuri de DISCOUNTURI la ele? Înscrie-te la newsletter și vei primi săptămânal în Inbox discounturi și bonusuri, noutăți, sfaturi utile și ghiduri GRATUITE de parenting.

Înscrie-te în grupul de socializare mama și bebe.

 

Felicitări! Mai ai un pas până la înscrierea. Aștept cu bucurie să ne cunoaștem!

 


  Înscrie-te la atelierul online “Cum să îți îmbunătățești relația cu copilul tău”

  Felicitări! Mai ai un pas până la înscrierea. Aștept cu bucurie să ne cunoaștem!

   

    

   Înscrie-te la atelierul cu prezență fizică “Cum să îți îmbunătățești relația cu copilul tău”

   Felicitări! Mai ai un pas până la înscrierea. Aștept cu bucurie să ne cunoaștem!