Salut, sunt Mădălina Mărian, consilier parental, psiholog în formare și Co-fondator Empowered Parents.

Ajut părinții și copiii să crească în lumea lor interioară, dobândind abilități noi și împrietenindu-se cu emoțiile lor.

Sunt absolventă a celui mai complex program științific de formare în parenting din țara noastră, Parenting MasterClass organizat de Pagina de Psihologie și Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie. Am aflat de la cei mai renumiți experți în psihologie și parenting, cum se poate transforma relația părinte – copil.

Fiecare moment din viață ne învață ceva

Evoluția este darul cel mai de preț al fiecăruia dintre noi

Am îndrăgit domeniul psihologic încă din liceu. În acea perioadă încrederea în forțele proprii și puterea de a-mi exprima liber dorințele nu erau punctele mele forte. Așa se face că am terminat Facultatea de Finanțe Bănci și Contabilitate, o facultate care nu avea să îmi aducă niciun pic de satisfacție.

Sunt pasionată de evoluția umană și parenting. Am pornit propria mea călătorie spre autocunoaștere și vindecarea copilului interior de mai bine de 10 ani. Odată cu rolul de mamă, am accelerat acest proces, ajutată de copiii mei, care nu ratează niciun buton sensibil. Așa se face că astăzi privind în oglindă văd o Mădălina caldă, care își trăiește și exprimă fiecare emoție așa cum nu am crezut vreodată că o voi putea face.

Înainte de a afla cine sunt cu adevărat am fost ...

… o ardeleancă, mutată din Brașov în București de vreo 10 ani și fostă corporatistă în industria IT. Am păstrat programarea în viața mea sub formă de hobby, alături de pasiunea pentru dans și tratru.

Am rămas în minte cu un principiu pe care l-am învățat de-a lungul anilor în cadrul metodelor de lucru Agile și care se aplică foarte bine și în viața personală, de zi cu zi: “Cunoașterea vine din experiență și luarea deciziilor se bazează pe observații.”

Schimbarea vine în timp cu răbdare!

Fiecare lucru la timpul lui

Drumul vieții mele s-a schimbat, în momentul în care am devenit mamă pentru a doua oară. Odată cu acest rol, am pus bazele afacerii mele de consiliere parentală și dezvoltare personală, oferind sprijin părinților epuizați să răspundă întrebărilor precum: “Unde am greșit în relația cu copii mei?”, “Cum îmi pot ajuta copiii să se înțeleagă?”, “Cum să opresc bebelușul să nu mai strice jucăriile celui mare?”, “Cum să fiu o mamă mai bună?”, “Cum să nu mai țip la copii?”, “De ce nu mă mai pot înțelege cu fiul/fiica mea cel/cea mare de când s-a născut bebelușul? ”, “De ce fiul/fiica mea își urăște fratele/sora mai mic/mică?” și multe altele.

 

Dorința de a vedea în copiii mei viitori adulți, conștienți de sine și prieteni pe viață mă inspiră să fac tot ce pot pentru a-i ajuta să se cunoască, să învețe cum să-și gestioneze conflictele și să vadă în celălalt un prieten pe viață, în care să se poată baza oricând și în orice situație.

 

Misiunea mea este să fiu un mediator în relația părinte-copil, contribuind cu multă dăruire la dezvoltarea emoțională a copiilor prin intermediul jocului și oferind părinților îndrumarea necesară pentru a depășii eficient și cu căldură provocărilor din acest rol, prin intermediul programelor de autocunoaștere pe care le susțin și a consilierii.

 

Empowered Parents este cel mai drag proiect profesional al meu, desfășurat în colaborare cu Simona Hațieganu de la Creștem părinți cu blândețeMisiunea lui este să împuternicim atât părinți, cât și copiii cu abilitățile necesare și suportul emoțional pentru a se dezvolta armonios.

Îți ofer periodic inspirație pe blog

Scriu cu mare drag și pasiune despre provocările părinților, care au fost și ale mele sau poate chiar mai sunt uneori, despre munca interioară a fiecăruia dintre noi, dezvoltarea emoțională, relația fraților și parenting conștient pe blogul personal www.madalinamarian.ro/blog-2 dar și în calitate de contributor al Pagii de Psihologie: https://www.paginadepsihologie.ro/author/madalina-marian/

Cred cu tărie în puterea iubirii necondiționate și a conectării și mă regăsesc foarte mult în expresia: “Întotdeauna e loc de și mai multă iubire!”.

Răspund cu drag întrebărilor tale în aplicația Parentool

Dacă ai o întrebare punctuală și consideri că nu ai nevoie de o întreagă ședință de cnsiliere parentală, îmi poți adresa întrebările tale în aplicația dedicată părinților Parentool: https://parentool.ro/madalina-marian/

Așa arată viața mea completă

Înregistrează-te acum pentru o ședință care îți poate schimba viața

Vrei să știi cum să faci față provocărilor din rolul de părinte?

Înregistrează-te acum pentru a face primul pas spre o viață în care te vei simți eficientă, liniștită și vei îmbunătății semnificativ relația cu copiii.

Recomand cu drag pe doamna Mădălina Mărian pt sfaturile bune în legatură cu relația dintre mine și copii mei (în special cu băiețelul). O persoana caldă și care îsi dă interesul. Vă mulțumesc încă o dată ❤️

— Valentina Mitroi
mama a 3 copii

O doamnă minunată care ne-a ajutat extraordinar exact în momentul în care aveam cea mai mare nevoie de ajutor. O recomand din toată inima. Cu siguranță vom reveni pentru sfaturi. Multumim

— Ana Maria Sbiera
mama a doi copii

Informațiile preîentate mi-au fost de ajutor, întărind ceea ce mai știam despre parenting. Cu mare drag recomand pentru amabilitate și pentru faptul că sfaturile sunt adaptate situațiilor și caracterelor (nu unele generale).

— Lida Gabriela
mama unui copil
Arrow Left
Arrow Right

Înscrie-te în grupul de socializare mama și bebe.

 

Felicitări! Mai ai un pas până la înscrierea. Aștept cu bucurie să ne cunoaștem!

 


  Înscrie-te la atelierul online “Cum să îți îmbunătățești relația cu copilul tău”

  Felicitări! Mai ai un pas până la înscrierea. Aștept cu bucurie să ne cunoaștem!

   

    

   Înscrie-te la atelierul cu prezență fizică “Cum să îți îmbunătățești relația cu copilul tău”

   Felicitări! Mai ai un pas până la înscrierea. Aștept cu bucurie să ne cunoaștem!