Program de creștere și educație parentală: “Fii adultul care ai vrea să devină copilul tău!"

EȘTI GATA SĂ AFLI CINE EȘTI ÎN DOAR 8 SĂPTĂMÂNI?

Eși mamă, ai citit deja destule cărți de parenting, ai aflat de acolo cum să procedezi în multe situații în care ești provocată de copii și totuși simți că unele dintre reacțiile tale nu sunt așa cum ai vrea. Habar nu ai de unde îți vin, că doar ți-ai propus deja să oferi copiilor tăi o altfel de educație, așa cum ai citit prin cărți.
Am creat pentru tine un program complet de autocunoaștere personalizat pentru mame. "“Fii adultul care ai vrea să devină copilul tău" = mama primește abilități noi prin care va face față cu mai multă încredere și chibzuință provocărilor din rolul de părinte.

Bună. Mă bucur că ești aici și totodată te felicit pentru această decizie.

Ști de ce nu ai găsit până acum răspuns la reacțiile tale vis-a-vis de comportamentele copiilor care te provoacă cel mai mult ?

Pentru că nu ai căutat niciodată mai adânc în interiorul tău, să afli unde sunt rădăcinile.

Am creat programul compet de autocunoaștere și dezvoltare, special pentru mamele ca tine. Un program de consiliere parentală de 8 săptămâni, pe care l-am creat în baza a două dintre abordările științifice de parenting care îndeamnă mult părinții către autocunoaștere, Mindful Parenting și Coaching Emoțional

Timp de 8 săptămâni vei lucra direct cu mine, în ședințe online a câte o oră pentru a afla cine ești cu adevărat și cum îți poți valorifica potențialul tău în rolul de mamă.

Ai timp suficient să lași lucrurile să se așeze în interiorul tău timp de o săptămână, dar putem mări dinstanța dintre ele dacă ritmul tău este diferit.

Eu aduc materialele și energia bună a unui consilier, iar tu intri online, din confortul casei tale, cu ceaiul sau cafeaua și dorința de a afla totul despre tine.

“Fii adultul care ai vrea să devină copilul tău!" - este un program de 8 săptămâni LIVE, care se va desfășura online, dar se poate și față în față atunci când situația pandemiei ne permite.

Iată ce vom face împreună în cele 8 ședințe individuale

Aflăm care este stilul de atașament dobândit în copilărie și de ce se perpetuează acest tipar mai departe către copii tăi.

Cum să devenim cât mai conștienți de sine și de sinele copiilor noștri, să învățăm să ne observăm și acceptăm emoțiile

Trasarea unor valori care să ne ajute să ne păstrăm pe drumul ales în creșterea și educarea copiilor

Cum vindecăm aceste răni pentru ca ele să nu mai fie o piedică în relația cu proprii copii și să devenim astfel părinți din integritatea noastră, nu din rănile noastre.

Cum ne influențează propria copilărie stilul de parenting

Vom detalia principale etape de dezvoltare ale copiilor, care sunt caracteristicile fiecareia și cum le putem gestiona cât mai blând și empatic. Alegem împreună cele care te provoacă cel mai mult și găsim soluții pline de empatie.

Reconectare la imaginea copilului invizibil (interior) – acceptarea și vindecarea copilului interior

Discutăm care sunt aspectele care ajută la întărirea relației cu fiecare dintre copii tăi și cum le poți implementa în viața ta.

Ce primești în cadrul programului de autocunoaștere?

Te voi ajuta prin metode de consiliere profesioniste și mentorat, în funcție de nevoile tale. În plus promit să răspund punctual întrebărilor tale oricând ai nevoie de suport între ședințe, prin email sau WhatsApp.

Materiale cu scop psihoeducațional în baza abordărilor Mindful Parenting și Coaching Emoțional.

Vom lucra împreună exerciții practice care au ca scop găsirea de răspunsuri din interior. De asemenea dacă vei considera mai util pentru tine, poți lucra exercițiile înte ședințe, iar la întâlnirea noastră să discutăm pe marginea descoperirilor.

Sunt aici și pentru a te responsabiliza. Mă voi asigura că vei face ceea ce spui că vei face, oferindu-ți remindere în momente stabilite de comun acord prin email sau WhatsApp.

Pentru că dincolo de a fi consilier parental, sunt și eu mamă ca și tine, înțeleg foarte bine ceea ce trăiești și te asigur că vei avea parte de toată căldura și empatia mea pe tot parcursul acestui program.

Lucrul cu noi înșine vine la pachet cu multe provocări, și totodată cu tot atât de multe rezultate faine, la care nu te-ai fi gândit. Vei face cunoștință la final cu o altă versiune a ta, cel puțin una care va ști mult mai clar de acum ce să facă cu emoțiile și reacțiile de tip automatism.

Ești pregătită?

“Fii adultul care ai vrea să devină copilul tău"- Program complet de autocunoaștere și dezvoltare pentru mame este pentru tine dacă vrei să:

Toate acestea pentru 1400 ron

“Fii adultul care ai vrea să devină copilul tău" - Program complet de autocunoaștere și dezvoltare nu este pentru tine dacă ...

8 ȘEDINȚE LIVE CU MINE + EXERCIȚII PRACTICE + ASCULTARE + CĂLDURĂ = TOT CE AI NEVOIE PENTRU A AFLA CINE EȘTI CÂND NU PORȚI MASCA A CEEA CE AI FOST CREATĂ SĂ DEVI DE CĂTRE CEI DIN JURUL TĂU DE-A LUNGUL VIEȚII DE PÂNĂ ACUM

Vrei să știi dacă acest program este pentru tine?
Dacă vrei să te convingi mai întâi că acest program este pentru tine, te poți înscrie pentru o ședință de introspecție de 60 minute cu mine. Ce urmează după programul complet de autocunoaștere pentru mame? Te invit în următoarea etapă a programului meu de consiliere dedicat relației între frați “Crește frați fericiți acum”. Dacă vrei să continuăam procesul de consiliere, însă ai un singur copil, nu te îngrijora, putem stabili un program de gestionare a situațiilor dificile specifice fiecărui copil în parte, personalizat în fucție de nevoile voastre. Mai multe detalii găsești aici.
Despre mine

Sunt Mădălina Mărian, consilier parental și pentru dezvoltare personală. Sunt absolventă a celui mai complex program științific de formare în parenting din țara noastră, Parenting MasterClass organizat de Pagina de Psihologie și Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie. Am aflat de la cei mai renumiți experți în psihologie și parenting, printre care Gáspár György, Diana Stănculeanu, Oana Calnegru cum se poate transforma relația părinte – copil.

Lucrez cu mame de preșcolari și școlari mici la îmbinătățirea relației acestora cu copii lor.

Vrei să afli din timp despre cursurile și programele de consiliere parentală pe care le organizez și să te bucuri de DISCOUNTURI la ele? Înscrie-te la newsletter și vei primi periodic în Inbox discounturi și bonusuri, noutăți, sfaturi utile și ghiduri GRATUITE de parenting.

Înscrie-te în grupul de socializare mama și bebe.

 

Felicitări! Mai ai un pas până la înscrierea. Aștept cu bucurie să ne cunoaștem!

 


  Înscrie-te la atelierul online “Cum să îți îmbunătățești relația cu copilul tău”

  Felicitări! Mai ai un pas până la înscrierea. Aștept cu bucurie să ne cunoaștem!

   

    

   Înscrie-te la atelierul cu prezență fizică “Cum să îți îmbunătățești relația cu copilul tău”

   Felicitări! Mai ai un pas până la înscrierea. Aștept cu bucurie să ne cunoaștem!