Grup de suport pentru mamele de frați

Empowered Moms

Empowered Moms este mai mult decât un grup de suport pentru mamele de frați, este un program de creștere și dezvoltare personală, structurat în 6 module ale căror subiecte te vor ajuta să înțelegi mai bine particularitățile relației dintre frați și cum să gestionezi situațiile apărute zilnic în viața voastră.

Când devenim mame pentru a doua oară pășim într-o lume cunoscută. Avem încredere mult mai multă în abilitățile noastre, deja avem experiență cu îngrijirea unui bebeluș. Totuși, ne lipsește ceva. Ne lipsește cunoașterea a ce înseamnă să fii mamă pentru doi copii, aflați în etape de dezvoltare diferite, cu nevoi diferite. Adaptarea la această nouă dinamică nu este întotdeauna simplă și nici ușoară.

Cu acest lucru în minte, venim către voi cu propunerea de a ne aduna într-un grup de suport, unde să împărtășim atât bucuriile, cât și dificultățile creșterii mai multor copii cu vârste diferite sau cu aceeași vârstă, dar și să creștem împreună în acest rol.

Ce este „Grupul de suport pentru mame de frați“?

Grupul de suport este un loc în care membrii acestuia își împărtășesc experiențele cu scopul de a se elibera de anumite gânduri și griji care le apăsă sufletul sau de a afla cum au trecut alte persoane prin situații similare. Valoarea terapeutică vine din faptul că ne dăm seama că nu suntem singurii care s-au confruntat cu astfel de lucruri și că există speranță să depășim orice dificultăți întâmpinăm în viața noastră de mame cu mai mulți copii.

Pentru a susține și mai bine acest proces venim și cu o structura teoretică, care vă ajută să acumulați informații prețioase și necesare pentru a putea depăși momentele dificile apărute în dinamica fraților sau în relație cu unul dintre copii.

Grupul de suport pentru mame de frați“ - este un program de dezvoltare personală dedicat părinților, structurat în 6 module cu frecvență lunară a câte 4 ore și se desfășoară în București.

Număr de membri: maxim 10 persoane.
Grup închis, asta înseamnă că după atingerea numărului maxim nu vor mai intra membrii noi.

Iată ce vom face în cele 4 ore pe care le vom petrece împreună:

Pe parcursul orelor petrecute împreună vom crea un spațiu de siguranță care ne va permite

Structura acestui program

Am structurat acest program de creștere parentală în 6 module cu frecvență lunară, în care vom discuta și aprofunda, în baza unor teme stabilite de noi, dar în care vom aloca timp suficient și pentru a discuta situații din viața voastră de zi cu zi.

Iată ce subiecte vom aborda în cele 6 module:

Explorarea trecutului – cum să nu dăm mai departe experiența propriei relații de fratrie sau paternul primit de la părinți

Rivalitatea între frați – de ce copiii sunt geloși.

Cei 3 C ai rivalității dintre frați: Competitivitate, comparatii și conflict.

Managementul conflictelor dintre frați ;

Strategii de îmbunătățire a relației cu fiecare copil în parte.

 Conectarea între frați – idei și obiceiuri între frați și în familie.

Te așteptăm alături de noi!

Participarea la acest atelier te va ajuta:

Este important de știut că:

 • tot ce se discută în cadrul grupului este confidențial;
 • confidențialitatea nu ține doar de terapeut, ci devine și responsabilitatea participanților. Nicio informație din confesiunea vreunui participant nu poate fi povestită mai departe, în exteriorul grupului.
 • nimeni nu este obligat să împărtășească mai mult decât se simte confortabil și pregătit să o facă.
 • este posibil ca anumite împărtășiri sau oameni să ne declanșeze anumite reacții emoționale. Rămânem empatici și curioși față de procesul fiecăruia și păstrăm în gând faptul că reacția noastră ne poate da un indiciu asupra anumitor aspecte negate din sinele nostru sau asupra unor trăsături pe care refuzăm să le acceptăm la noi.
 • fiecare mamă are parte de suport, empatie și înțelegere.
 •  

Cui se adresează acest program?

Mamelor care au cel puțin doi copii (nu abordăm perioada de sarcină, cu pregătirea sosirii noului membru în familie. Vom reveni cu un program dedicat acestui aspect ).

Te așteptăm în grup dacă ești o mamă de frați care:

Toate acestea pentru 360 RON/modul

Plata lunară – un modul – 360 lei;
Plată pentru întreaga perioadă de desfășurare a grupului de suport – 6 întâlniri – 1790 lei.
Plata se face la începutul fiecărei luni sau la începutul grupului de suport pentru persoanele care aleg să plătească integral.

Următorul grup se va deschide în data de 21 septembrie 2024 între orele 10.00 – 14.00.

Înscrierile se pot efectua până cel târziu duminică, 8 septembrie 2024. Confirmarea rezervării se va face prin plata aferentă primei luni sau a sumei integrale.

Prinde reducerea de vară! Rezervă locul tău până pe 31 iulie și ai redcere 30% pentru plata lunară.

Costul fiecărui modul are prețul special, doar 250 lei.

Înscrie-te acum!

GRUP DE SUPORT PENTRU MAME DE FRAȚI = MUNCĂ INTERIORĂ + NOȚIUNI DE PARENTING APROBATE ȘTIINȚIFIC + ASCULTARE + VALIDARE + CĂLDURĂ + ABILITĂȚI NOI + APARTENENTĂ LA GRUP + ÎNDRUMARE CONSILIERE PARENTALĂ.

Atelierul se desfășoară cu minim 5 participanți și maxim 10.

Ne dorim să ai o experientă pe cât de plăcută, pe atât de utilă. Pentru ca acest lucru să devină o realitate te anuntăm că înscrierea în acest program aduce după sine obligativitatea de a participa la toate cele 6 întâlniri ale programului. În cazul în care, din motive obiective, nu poți ajunge la una dintre întâlniri, poți opta recuperarea acesteia alături de următorul grup, pe care îl vom forma sau poți avea o întâlnire online individuală, cu unul dintre facilitaorii programului.

Pentru înscriere poți completa formularul atașat acestei pagini sau direct prin sms sau WhatsApp la numerele de telefon:
Mădălina: 0722698998
Simona: 0723354758

Ești pregătit/ă să ni te alături?

Ce spun mamele care au participat la acest program?

Recomand cursul de fratrie al fetelor de la Empowered Parents, Simona Hațieganu și Mădălina Mărian. Fetele sunt foarte empatice, au experiență și cunoștințele necesare pentru a ține aceste cursuri. În timpul întâlnirilor se discută, se fac recomandări, toate cu empatie și astfel încât să te simți ok cu a te vulnerabiliza.

—Monica Voinea Mongoș
mama din comunității Empowered Parents

Din calitate de învațăcel la cursul de fratrie, pot spune că mereu m-am întors acasă cu o liniște în suflet, simțeam cum se mai face puțină lumină cu fiecare modul parcurs, mai ales pentru o mămică de doi la început de drum! Le recomand cu căldură pe Mădălina și Simona, două persoane foarte calde ce au mereu un as în mânecă atunci când simți că te-ai blocat în acest parcurs de părinte.

— Corina Vasile
mama din comunității Empowered Parents

Am fost la grupul de susținere pentru mămici de frați și pot spune cău mâna pe inimă că fetele, Mădălina și Simona sunt minunate! Am plecat după fiecare întălire cu material de gândire și cu energie în plus pentru a crește și a dezvolta relația cu cei doi micuți ai mei. Si pentru asta le mulțumesc din suflet!

- Alina
mama din comunității Empowered Parents
Arrow Left
Arrow Right

Cine sunt facilitatorii acestui program?

Empowered Team: Simona Hațieganu și Mădălina Mărian sunt consilieri parentali certificați de către Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie, prin programul de formare Parenting Masterclass și fondatorii proiectului Empowered Parents.

Mădălina Mărian

Sunt Mădălina Mărian, consilier parental și pentru dezvoltare personală, psiholog în formare și facilitator educațional în cadrul atelierelor de dezvoltare emoționale pentru copii.

Sunt absolventă a celui mai complex program științific de formare în parenting din țara noastră, Parenting MasterClass organizat de Pagina de Psihologie și Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie. Am aflat de la cei mai renumiți experți în psihologie și parenting, din țara noastră, cum se poate transforma relația
părinte – copil.

Lucrez cu mame la îmbunătățirea relației acestora cu copii lor și depășirea obstacolelor din rolul de părinte.

Simona Hațieganu

Consilier Parental și educațional, Facilitator Educațional, Sociolog.

 

Am avut onoarea să fiu alături de mulți părinți pentru a-i susține în momentele dificile și solicitante. Am șters lacrimi, am făcut obiective de lucru, am împărtășit idei, cărți, experiențe relevante și strategii, totul cu și din inimă.

 

Îmi doresc să duc visul educației cu blândețe și al parentigului conștient în cât mai multe familii, pentru ca generațiile următoare să se dezvolte armonios, în adulți cât mai echilibrați și sănătoși din toate punctele de vedere (emoțional, spiritual și fizic).

Vrei să afli din timp despre cursurile și programele de consiliere parentală pe care le organizez și să te bucuri de DISCOUNTURI la ele? Înscrie-te la newsletter și vei primi săptămânal în Inbox discounturi și bonusuri, noutăți, sfaturi utile și ghiduri GRATUITE de parenting.

Înscrie-te în grupul de socializare mama și bebe.

 

Felicitări! Mai ai un pas până la înscrierea. Aștept cu bucurie să ne cunoaștem!

 


  Înscrie-te la atelierul online “Cum să îți îmbunătățești relația cu copilul tău”

  Felicitări! Mai ai un pas până la înscrierea. Aștept cu bucurie să ne cunoaștem!

   

    

   Înscrie-te la atelierul cu prezență fizică “Cum să îți îmbunătățești relația cu copilul tău”

   Felicitări! Mai ai un pas până la înscrierea. Aștept cu bucurie să ne cunoaștem!