EMPOWERD PARENTS

EMPOWERMENT– împuternicirea – este un proces prin care un individ devine mai puternic și mai încrezător în obținerea controlului asupra propriei vieți și drepturi. Fiindcă ne dorim pentru copiii noștri să își făurească o viață în acord cu pasiunile lor, cu valori și principii orientate spre bunăstare, să poată fi creatorii propriului destin este necesar să le oferim o educație în acest sens, care să cuprindă mai multe dimensiuni: fizică, emoțională, cognitivă, socială și spirituală.

Atelier cu prezență fizică: "Cum să îți îmbunătățești relația cu copilul tău"

Ce este conexiunea? Cum menținem această conexiune? Se mai poate restabili conexiunea odată ce s-a produs deconectarea? Dacă da, cum putem face asta?

Pe parcursul a 4 ore și jumătate vom porni împreună într-o călătorie în care ne propunem să te ghidăm și ajutăm să descoperi acele lucruri la care ai de lucrat pentru a îmbunătăți relația cu copilul tău/copiii tăi.

Grup de suport pentru mamele de frați

Empowered Moms este mai mult decât un grup de suport pentru mamele de frați, este un program de creștere și dezvoltare personală, structurat în 6 module ale căror subiecte te vor ajuta să înțelegi mai bine particularitățile relației dintre frați și cum să gestionezi situațiile apărute zilnic în viața voastră.

Când devenim mame prima dată pășim într-o lume necunoscută. Ne lămurim pe parcurs de cum merg lucrurile și căpătăm încredere în abilitățile noastre, iar de la un moment încolo pare că lucrurile se așază singure și devin mult mai ușoare, semn că ne-am însușit rolul de mamă.

Grupul suport pentru părinți "De la conflic la conexiune"

Grup de suport pentru părinți “De la conflict la conexiune” este un program de creștere și dezvoltare personală, structurat în 6 module ale căror subiecte te vor ajuta aduci în relația cu copilul o voce autentică și un părinte conștient.

Când devenim mame prima dată pășim într-o lume necunoscută. Ne bucurăm nespus și în egală măsură ne facem o mulține de griji și gânduri. Ne dorim să avem o relație bazată pe respect și încredere, dar ne trezim spunând aceleași vorbe primite cândva de la proprii părinți sau acționând identic, deși ne-am propus să nu facem asta niciodată. Acest grup te ajtută să rupi lanțul trangenerețional și să oferi copilului tău o versiune a ta autentică și matură.

Grup de socializare și joacă pentru mămici și bebeluși

Când devenim părinți viața noastră se schimbă cu totul.

La grupurile de socializare și joacă pentru mămici și bebeluși găsești înțelegere, validare și multe idei prin care poți stimula mai bine dezvoltarea armonioasă a puiului tău.

Empowered Kids - Ateliere de dezvoltare emoțională pentru copii

Lucrăm săptămânal cu copiii înscriși la atelier câte o temă, utilizând metode și tehnici din varii pedagogii, axându-ne pe oferirea unei educații experențiale (hands-on) și holistice (trup-minte-suflet).

Înscrie-te în grupul de socializare mama și bebe.

 

Felicitări! Mai ai un pas până la înscrierea. Aștept cu bucurie să ne cunoaștem!

 


  Înscrie-te la atelierul online “Cum să îți îmbunătățești relația cu copilul tău”

  Felicitări! Mai ai un pas până la înscrierea. Aștept cu bucurie să ne cunoaștem!

   

    

   Înscrie-te la atelierul cu prezență fizică “Cum să îți îmbunătățești relația cu copilul tău”

   Felicitări! Mai ai un pas până la înscrierea. Aștept cu bucurie să ne cunoaștem!