"Crește frați fericiți acum"

Program de Grup sau individual
CREȘTE FRAȚI FERICIȚI ACUM CU

Ești mamă și totuși uneori te simți ca un comandant de armată? Parcă nu-ți mai recunoști copilul de când ai născut a doua minune a familiei voastre? Casa ta pare un front de luptă, copiii parcă sunt spartani, iar tu ... ai vrea să depui armele. Dar stai nu te grabi, am să-ți povestesc despre programul meu de consiliere parentală dedicat relației de fratrie, cred că este exact ce ai nevoie acum.

Bună mamă de copii energici și prieteni în devenire. Mă bucur că ești aici și să știi că într-o zi copii tăi îți vor aprecia eforturile.

Ști de ce pare că orice ai face copii tăi nu se vor înțelege niciodată?

Motivele pot fi multe, dar cel mai adesea au nevoie de ajutorul tău pentru a “îmblânzii” rivalitatea dintre ei.

Am creat programul “Crește frați fericiți acum”, special pentru tine și copii tăi. Acest program ascultă foarte mult de nevoile familiilor cu mai mult de un copil.  

Fratria este poate printre cele mai lungi relații omenești, așa că ar fii bine să îi acordăm mai multă atenție. Asta dacă vrei cu adevărat ca primul tău născut să simtă că ai luat decizia de a mai naște un prunc, gândindu-te serios și la el, nu doar tu să crezi asta.

Timp de 6 săptămâni vei lucra direct cu mine, în ședințe online a câte o oră pentru a afla cum îți poți ajuta copii să devină prieteni pe viață.

Ai timp suficient să acționezi timp de o săptămână între ședințe, pentru a pune bazele unei noi relații între copii tăi.

Eu aduc materialele și energia bună a unui consilier, iar tu intri online, din confortul casei tale, cu ceaiul sau cafeaua și dorința de a afla totul despre cum să faci din copii tăi prieteni pe viață.

"Crește frați fericiți acum" - este un program de grup sau individual dacă preferi așa de 6 săptămâni LIVE, care se va desfășura ONLINE.

Iată ce vom face împreună în cele 6 ședințe individuale

Prima ședință este dedicată cunoașterii. Vom vorbi despre tine și familia ta, obiceiurile voastre, stilul vostru parental și dificultățile pe care le întâmpinați. Facem un plan de obiective și discutăm despre cum le putem pune în practică cu ajutorul programului de relaționare sănătoasă între frați.

În cazul în care deja ai participat la un alt program de consiliere cu mine (asta înseamnă că ne cunoaștem deja) vom face skip acestei ședințe și primești o reducere de 100 lei.

Fiecare membru are nevoie de timp să se adapteze schimbărilor apărute în urma extinderii familiei. În cadrul aceste ședințe vom pune accentul pe comportamentele inadecvate apărute la primul năuscut sau primii, în cazul în care aveți mai mult de 2 copii. Găsim strategii de obținere a cooperării și de eliberare a emoțiilor puternice pentru toți membrii familiei.

Ce putem face noi părinții pentru a diminua rivalitatea dintre copii și cum ne conectăm mai bine cu fiecare în parte.

Când și cum intervenim în certurile copiilor.

Cum ajutam la apropierea relației dintre frați

Cum ajutăm copii să își dezvolte inteligența emoțională pentru a putea face față mai bine emoțiilor puternice.

Ce primești în cadrul programului de relaționare între frați?

Te voi ajuta prin metode de consiliere profesioniste și mentorat, în funcție de nevoile tale. În plus promit să răspund punctual întrebărilor tale oricând ai nevoie de suport între ședințe, prin email sau WhatsApp.

Materiale cu scop psihoeducațional în baza abordărilor Mindful Parenting și Coaching Emoțional.

Sunt aici și pentru a te responsabiliza. Mă voi asigura că vei face ceea ce spui că vei face, oferindu-ți remindere în momente stabilite de comun acord prin email sau WhatsApp.

Pentru că dincolo de a fi consilier parental, sunt și eu mamă ca și tine, înțeleg foarte bine ceea ce trăiești și te asigur că vei avea parte de toată căldura și empatia mea pe tot parcursul acestui program.

Vei observa schimbări pozitive în atitudinea și comportamentul copiilor tăi. Vor deveni mai cooperanți și mai apropiați.

În funcție de nevoile tale, te voi ajuta cu exemple concrete de comunicare, jocuri, activități.

Stabilim împreună obiective de atins pe termen scurt și lung referitoare la relația copiilor tăi.

Ești pregătită?

"Crește frați fericiți acum" - Program dedicat relațiilor de fratrie este pentru tine dacă vrei să:

Toate acestea pentru:
950 ron/persoană/ședințe individuale
550 lei preț/persoană/ședințe de grup

"Crește frați fericiți acum" - Program de consiliere parentală nu este pentru tine dacă ...

6 ȘEDINȚE LIVE CU MINE + EXEMPLE CONCRETE = TOT CE AI NEVOIE PENTRU A ÎNCEPE PROCESUL DE ÎMPRIETENIRE A COPIILOR TĂI

Vrei să știi dacă acest program este pentru tine?

Dacă vrei să te convingi mai întâi că acest program este pentru tine, te poți înscrie pentru o ședință de introspecție de 60 minute cu mine.

Ce urmează după programul complet de relaționare între frați? Putem continua procesul de consiliere parentală lucrând cu nevoile voastre particulare pentru care simți că încă nu ai o soluție sau ceva nu funcționează cum ți-ai dori. Poți găsi mai multe detalii aici.

Dacă vrei să continuăam procesul de consiliere, însă ai un singur copil, nu te îngrijora, putem stabili un program de gestionare a situațiilor dificile specifice fiecărui copil în parte, personalizat în fucție de nevoile voastre. Poți găsi mai multe detalii aici.

Despre mine

Sunt Mădălina Mărian, consilier parental și pentru dezvoltare personală. Sunt absolventă a celui mai complex program științific de formare în parenting din țara noastră, Parenting MasterClass organizat de Pagina de Psihologie și Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie. Am aflat de la cei mai renumiți experți în psihologie și parenting, printre care Gáspár György, Diana Stănculeanu, Oana Calnegru cum se poate transforma relația părinte – copil.

Lucrez cu mame de preșcolari și școlari mici la îmbunătățirea relației acestora cu copii lor.

Vrei să afli din timp despre cursurile și programele de consiliere parentală pe care le organizez și să te bucuri de DISCOUNTURI la ele? Înscrie-te la newsletter și vei primi periodic în Inbox discounturi și bonusuri, noutăți, sfaturi utile și ghiduri GRATUITE de parenting.

Înscrie-te în grupul de socializare mama și bebe.

 

Felicitări! Mai ai un pas până la înscrierea. Aștept cu bucurie să ne cunoaștem!

 


  Înscrie-te la atelierul online “Cum să îți îmbunătățești relația cu copilul tău”

  Felicitări! Mai ai un pas până la înscrierea. Aștept cu bucurie să ne cunoaștem!

   

    

   Înscrie-te la atelierul cu prezență fizică “Cum să îți îmbunătățești relația cu copilul tău”

   Felicitări! Mai ai un pas până la înscrierea. Aștept cu bucurie să ne cunoaștem!