Auzim din ce în ce mai des, în jurul nostru, că secretul unei relații armonioase cu copiii stă în conectarea autentică cu ei și menținerea acestei conexiuni.

Dar ce este conexiunea? Cum menținem această conexiune? Se mai poate restabili conexiunea odată ce s-a produs deconectarea? Dacă da, cum putem face asta?

Pe parcursul a 4 ore și jumătate vom porni împreună într-o călătorie în care ne propunem să te ghidăm și ajutăm să descoperi acele lucruri la care ai de lucrat pentru a îmbunătăți relația cu copilul tău/copiii tăi.

Atelierul "Cum să îți îmbunătățești relația cu copilul" - este un program de dezvoltare personală dedicat părinților și va avea loc duminică, 19 februarie, între orele 10.00 - 14.30, în București, la Speranței Studio - Yoga & Therapy, situat pe strada Speranței 24, în apropiere de piața Rosseti.

Iată ce vom face împreună în cele 4 ore și jumătate de atelier. Cum vor arăta cele 4 ore și jumătate pe care le vom petrece împreună?

Pe parcursul orelor petrecute împreună vom crea un spațiu de siguranță care ne va permite

Ce primești în cadrul atelierului de parenting conștient?

Vom lucra împreună o serie de exerciții care te vor ajuta să îți clarifici și stabilești ce anume caracterizează stilul tău de parentaj, cum să faci potrivirea de temperamente părinte – copil, stabilirea valorilor parental și cunoaștere nevoilor de dezvoltare ale copilului tău.

Pentru că dincolo de a fi consilieri parentali, suntem mame ca și tine. Înțelegem foarte bine frământările interioare specifice mămiciei și suntem alături de tine, cu toată căldura și empatia noastră pe tot parcursul acestui program.
Lucrul cu noi înșine vine la pachet cu multe provocări, și totodată cu tot atât de multe rezultate faine, revelații și perspective noi, la care nu te-ai fi gândit.
Știm că uneori e greu să evadezi și, totuși, simplu fapt că petreci câteva ore printre adulți, povestind, lucrând și relaxându-te îți va schimba starea de spirit. Revenirea acasă va fii cu mai multă disponibilitate pentru conectare și îndeplinirea nevoilor copiilor.
Puterea grupului este vindecătoare. Te ajută să accepți mai ușor toate acele emoții care apasă tare pe umerii tăi, pe care credeai că doar tu le experimentezi. Te ajută să te simți înțeles, auzit și validat.
Ne place să bem cafea și ceai, ne plac și ciocolata, croissantele, fructele și le vom avea la dispoziție pentru un boost de energie și confort.

Te așteptăm alături de noi!

Participarea la acest atelier te va ajuta:

Cui se adresează acest atelier?

Ne dorim ca din ce în ce mai mulți părinți să își îmbunătățească relația cu copiii lor și să învețe cum să se conecteze autentic, dar mai ales cum să se reconecteze după ce au pierdut conexiunea cu aceștia.

Acest atelier se adresează părinților:

Toate acestea pentru 350 RON

Plata o puteți face în cont sau accesând link-ul de plată:

 

CODABIT CONSULTING SRL

1. Transfer bancar – 350lei
Banca: Libra Bank
Iban: RO36 BREL 0005 5260 5924 0100

 

2. Link de plata cu Revolut – 70EUR

https://business.revolut.com/payment-link/o5E3gz8MhNuAPHApTYdEWw

ATELIER CUM SĂ ÎȚI ÎMBUNĂTĂȚEȘTI RELAȚIA CU COPILUL TĂU = LUCRU INTERIOR + NOȚIUNI DE PARENTING APROBATE ȘTIINȚIFIC + ASCULTARE + VALIDARE + CĂLDURĂ + ABILITĂȚI NOI + ÎNDRUMARE CONSILIERE PARENTALĂ

Atelierul se desfășoară cu minim 5 participanți și maxim 13.

Pentru înscriere poți completa formularul atașat acestei pagini sau direct prin sms sau WhatsApp la numerele de telefon:
Mădălina: 0722698998
Simona: 0723354758

Ești pregătit/ă să ni te alături?

Dacă te intresează variana online, vom sunștine același atelier sâmbătă, 25 februarie 2023 de la 10.00 la 14.30.
Găsești mai multe detalii aici: www.madalinamarian.ro/atelier-online-relatia-copil/

Cine sunt facilitatorii acestui program?

Empowered Team: Simona Hațieganu și Mădălina Mărian sunt consilieri parentali certificați de către Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie, prin programul de formare Parenting Masterclass.

Mădălina Mărian
Sunt Mădălina Mărian, consilier parental și pentru dezvoltare personală și facilitator educațional în cadrul atelierelor de dezvoltare emoționale pentru copii.

Sunt absolventă a celui mai complex program științific de formare în parenting din țara noastră, Parenting MasterClass organizat de Pagina de Psihologie și Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie. Am aflat de la cei mai renumiți experți în psihologie și parenting, din țara noastră, cum se poate transforma relația părinte – copil.

Lucrez cu mame la îmbunătățirea relației acestora cu copii lor și depășirea obstacolelor din rolul de părinte.
Simona Hațieganu
Consilier Parental, Facilitator Educațional, Sociolog.

Am avut onoarea să fiu alături de mulți părinți pentru a-i susține în momentele dificile și solicitante. Am șters lacrimi, am făcut obiective de lucru, am împărtășit idei, cărți, experiențe relevante și strategii, totul cu și din inimă.

Îmi doresc să duc visul educației cu blândețe și al parentigului conștient în cât mai multe familii, pentru ca generațiile următoare să se dezvolte armonios, în adulți cât mai echilibrați și sănătoși din toate punctele de vedere (emoțional, spiritual și fizic).

Vrei să afli din timp despre cursurile și programele de consiliere parentală pe care le organizez și să te bucuri de DISCOUNTURI la ele? Înscrie-te la newsletter și vei primi săptămânal în Inbox discounturi și bonusuri, noutăți, sfaturi utile și ghiduri GRATUITE de parenting.

Înscrie-te în grupul de socializare mama și bebe.

 

Felicitări! Mai ai un pas până la înscrierea. Aștept cu bucurie să ne cunoaștem!

 


  Înscrie-te la atelierul online “Cum să îți îmbunătățești relația cu copilul tău”

  Felicitări! Mai ai un pas până la înscrierea. Aștept cu bucurie să ne cunoaștem!

   

    

   Înscrie-te la atelierul cu prezență fizică “Cum să îți îmbunătățești relația cu copilul tău”

   Felicitări! Mai ai un pas până la înscrierea. Aștept cu bucurie să ne cunoaștem!