Fii tu adultul care ai vrea să devină copilul tău

Consilierea parentală este un serviciu dedicat părinților care au înțeles până acum sau vor să înțeleagă faptul că parentingul nu este doar despre copil, despre cum să îl facem “mai ascultător” sau să se alinieze mai bine direcțiilor trasate de societate, ci este mai mult despre cum să ne cunoaștem mai bine pe noi înșine și să ne ajustăm credințele și așteptările pentru a veni cât mai bine spre îndeplinirea nevoilor copiilor noștri.
Sunt alături de tine pentru a-ți îndeplini nevoia de a te informa și de a depăși obstacolele apărute în relația cu copiii. Dacă ai nevoie să afli mai multe despre procesul de consiliere parentală poți citi aici răspunsurile mele la interviul acordat pentru Pagina de Psihologie.

Ședință individuală de introspecție: “Mama vrea superputeri”

Această ședință este didicată părinților care vor mai mult decât un copil “mai ascultător”. Celor care vor să își transforme relația cu copiii lor și…

Consiliere parentală "Copiii sunt oglinda părinților!" - ședințe online sau fizic în București

Consilierea parentală este un proces dedicat părinților care doresc să îmbunătățească relația cu copii lor, depășind eficient și sănătos momentele dificile din viața lor.

Grup soport pentru părinți: "Fii un părinte suficient de bun!"

Am creat acest grup dedicat mamelor care vor să scadă din presiuna zilnică depusă pe umerii lor și să privească dificultățile acestui rol dintr-o perspectivă mai clară, mai eficientă și mai caldă.

Program de creștere și educație parentală: “Fii adultul care ai vrea să devină copilul tău!"

Acest program este dedicat părinților, care își doresc cu adevărat să dobândească noi abilități care le vor fi de mare folos în gestionarea momentelor dificile cu copii lor.

Program relaționare între frați: "Crește frați fericiți acum"

Acest program de parenting este dedicat părinților care vor să înțeleagă mai bine rivalitatea dintre copiii lor și să-i ajute pe aceștia să dezvolte o relație bazată pe iubire, respect și prietenie.

Înscrie-te în grupul de socializare mama și bebe.

 

Felicitări! Mai ai un pas până la înscrierea. Aștept cu bucurie să ne cunoaștem!

 


  Înscrie-te la atelierul online “Cum să îți îmbunătățești relația cu copilul tău”

  Felicitări! Mai ai un pas până la înscrierea. Aștept cu bucurie să ne cunoaștem!

   

    

   Înscrie-te la atelierul cu prezență fizică “Cum să îți îmbunătățești relația cu copilul tău”

   Felicitări! Mai ai un pas până la înscrierea. Aștept cu bucurie să ne cunoaștem!