Grup de creștere și suport pentru părinți "De la conflict la conexiune".

Empowered Parents

Grup de creștere și suport pentru părinți "De la conflict la conexiune" este un program de creștere și dezvoltare personală, structurat în 6 module ale căror subiecte te vor ajuta să aduci în relația cu copilul o voce autentică și un părinte conștient.

Când devenim mame prima dată pășim într-o lume necunoscută. Ne bucurăm nespus și în egală măsură ne facem o mulține de griji și gânduri. Ne dorim să avem o relație bazată pe respect și încredere, dar ne trezim spunând aceleași vorbe primite cândva de la proprii părinți sau acționând identic, deși ne-am propus să nu facem asta niciodată. Acest grup te ajută să rupi lanțul transgenerațional și să oferi copilului tău o versiune a ta autentică și matură.

Ce este grupul de suport pentru părinți "De la conflict la conexiune“?

Grupul de suport este un loc în care membrii acestuia își împărtășesc experiențele cu scopul de a se elibera de anumite gânduri și griji care le apăsă sufletul sau de a afla cum au trecut alte persoane prin situații similare. Valoarea terapeutică vine din faptul că ne dăm seama că nu suntem singurii care s-au confruntat cu astfel de lucruri și că există speranță să depășim orice dificultăți întâmpinăm în viața noastră de mame cu mai mulți copii.

Pentru a susține și mai bine acest proces venim și cu o structura teoretică, abordare a parentingului conștient care vă ajută să acumulați informații prețioase și necesare pentru a putea depăși momentele dificile apărute în dinamica de familie.

Ce este parenting conștient?

Parentingul conștient este despre relația dintre noi și copiii noștri, despre cum să identificăm nevoile din spatele comportamentelor dificile și despre cum să îi susținem așa cum au nevoie.

Pentru că nu este o treabă ușoară să fii părinte, dar și pentru că de multe ori ne este dificil să identificăm corect nevoile și putem cădea ușor în capcana de a gestiona comportamentul și nu cauza acestuia, ne-am gândit să venim în întâmpinarea părinților cu acest grup de suport.

Grupul de creștere și suport pentru părinți are o misiune foarte importantă: să te ajute să găsești în interiorul tău resursele necesare și puterea de a rămâne calm în fața manifestărilor copiilor sau a provocărilor pe care le poți întâmpina în rolul de părinte.

Cu ajutorul mai multor exerciții și instrumente de dezvoltare personală vom scoate la suprafață acele valori și principii importante pentru tine ca părinte, care să te călăuzească de acum înainte în a fi un părinte suficient de bun pentru copilul/copiii tăi.

Grupul suport pentru părinți "De la conflict la conexiune" - este un program de dezvoltare personală dedicat părinților, structurat în 6 module cu frecvență lunară a câte trei ore/întâlnire. Se deschide sâmbătă 16 martie 2024, între orele 15.00 - 18.00, în București, în apropiere de Gara de Nord, strada ing. Pandele Țărușanu, nr. 4 BIS

Structura Grup-ului support “De la conflict la conexiune”

Am structurat acest program de creștere parentală în 6 module cu frecvență lunară, în care vom discuta și aprofunda, în baza unor teme stabilite de noi, dar în care vom aloca timp suficient și pentru a discuta situații din viața voastră de zi cu zi.

Iată ce subiecte vom aborda în cele 6 module:

Identificarea stilului parental și a punctelor de creștere.

Cum abordăm comportamentelor inadecvate?

Cum să comunicăm eficient cu copiii noștri?

Crește odată cu copilul tău – pilonii de bază ai parentingului conștient.

Cultivă încrederea în relația părinte – copil.

Crearea spațiului în relația părinte – copil și limitele transmise cu blândețe și eficiență.

Te așteptăm alături de noi!

La ce te ajută participarea la grupul de creștere și suport pentru părinți?

Toate acestea pentru 360 RON

Plata lunară – un modul – 360 lei;
Plată pentru întreaga perioadă de desfășurare a grupului de suport – 6 întâlniri – 1790 lei.
Plata se face la începutul fiecărei luni sau la începutul grupului de suport pentru persoanele care aleg să plătească integral.

Următorul grup se va deschide în data de 16 martie 2024 între orele 15.00 – 18.00.

Înscrierile se pot efectua până cel târziu duminică, 10 martie 2024. Confirmarea rezervării se va face prin plata aferentă primei luni sau a sumei integrale.

Înscrie-te acum!

GRUPUL DE CREȘTERE ȘI SUPORT PENTRU PĂRINȚI = ASCULTARE + VALIDARE + CĂLDURĂ + ABILITĂȚI NOI + APARTENENTĂ LA GRUP + ÎNDRUMARE CONSILIERE PARENTALĂ.

Întâlnirile se desfășoară cu minim 5 participanți și maxim 10.

Ne dorim să ai o experientă pe cât de plăcută, pe atât de utilă. Pentru ca acest lucru să devină o realitate te anuntăm că înscrierea în acest program aduce după sine obligativitatea de a participa la toate cele 6 întâlniri ale programului. În cazul în care, din motive obiective, nu poți ajunge la una dintre întâlniri, poți opta recuperarea acesteia alături de următorul grup, pe care îl vom forma sau poți avea o întâlnire online individuală, cu unul dintre facilitatorii programului.

Pentru înscriere poți trimite sms sau direct pe WhatsApp la numerele de telefon:
Mădălina: 0722698998
Simona: 0723354758

Ești pregătit/ă să ni te alături?

Cine sunt facilitatorii acestui program?

Empowered Team: Simona Hațieganu și Mădălina Mărian sunt consilieri parentali certificați de către Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie, prin programul de formare Parenting Masterclass și fondatorii proiectului Empowered Parents.

Mădălina Mărian
Sunt Mădălina Mărian, consilier parental și pentru dezvoltare personală și facilitator educațional în cadrul atelierelor de dezvoltare emoționale pentru copii.

Sunt absolventă a celui mai complex program științific de formare în parenting din țara noastră, Parenting MasterClass organizat de Pagina de Psihologie și Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie. Am aflat de la cei mai renumiți experți în psihologie și parenting, din țara noastră, cum se poate transforma relația părinte – copil.

Lucrez cu mame la îmbunătățirea relației acestora cu copii lor și depășirea obstacolelor din rolul de părinte.
Simona Hațieganu
Consilier Parental, Facilitator Educațional, Sociolog.

Am avut onoarea să fiu alături de mulți părinți pentru a-i susține în momentele dificile și solicitante. Am șters lacrimi, am făcut obiective de lucru, am împărtășit idei, cărți, experiențe relevante și strategii, totul cu și din inimă.

Îmi doresc să duc visul educației cu blândețe și al parentigului conștient în cât mai multe familii, pentru ca generațiile următoare să se dezvolte armonios, în adulți cât mai echilibrați și sănătoși din toate punctele de vedere (emoțional, spiritual și fizic).

Vrei să afli din timp despre cursurile și programele de consiliere parentală pe care le organizez și să te bucuri de DISCOUNTURI la ele? Înscrie-te la newsletter și vei primi săptămânal în Inbox discounturi și bonusuri, noutăți, sfaturi utile și ghiduri GRATUITE de parenting.

Înscrie-te în grupul de socializare mama și bebe.

 

Felicitări! Mai ai un pas până la înscrierea. Aștept cu bucurie să ne cunoaștem!

 


  Înscrie-te la atelierul online “Cum să îți îmbunătățești relația cu copilul tău”

  Felicitări! Mai ai un pas până la înscrierea. Aștept cu bucurie să ne cunoaștem!

   

    

   Înscrie-te la atelierul cu prezență fizică “Cum să îți îmbunătățești relația cu copilul tău”

   Felicitări! Mai ai un pas până la înscrierea. Aștept cu bucurie să ne cunoaștem!