Grup suport pentru mame de frați -prieteni în devenire: "Parenting for good brothers"

Ai auzit și tu? Mamele de frați - prieteni în devenire se adună!

Da, ai auzit bine. Nu este zvon. Grupul de suport pentru mame de frați - prieteni în devenire se deschide. Ne adunăm ca fetele și povestim, ne destindem, căutăm soluții, învățăm una de la alta și la final plecam cu mai multă claritate în minte și empatie față de neoile copiilor și ale noastre.

Bună. Te felicit că vrei să faci parte din echipa memelor conștiente din spatele “Good Brothers”.

Te întrebi cum fac alte mame când ... ?

Hai și tu cu noi să aflăm împreună.

Am creat acest grup de suport pentru mame care se simt depășite de sitații, epuizate, blocate în trebuie să …, nu am timp …, la mine nimic nu funcționează … și copii mei nu se vor înțelege niciodată.

O dată pe săptămână ne adunăm 4 mame timp de 90 minute, online.

Eu zic prima prezent. Aduc materialele și energia bună a unui consilier, iar tu intri online, din confortul casei tale, cu ceaiul sau cafeaua și hotărâtă să faci lucrurile altfel.

Pe rând fiecare dintre noi va lua cuvântul și va vorbi despre ceea ce o frământă în rolul de mamă. Este perfect ok dacă la început sau uneori vrei doar să asculți. Te înțeleg și te asigur că spatiul este unul sigur în care fiecare decide ce, cât și când dorește să spună.

"Parenting for good brothers" - este un grup de suport pentru mame case se desfășoară LIVE, pe platforma Zoom, dar se poate și față în față atunci când situația pandemiei ne permite.

Iată ce vom face împreună în cele 90 de minute. Găsește te rog mai jos câteva dintre punctele pe care le putem atinge:

Ce primești în cadrul programului de suport?

Te voi ajuta prin metode de consiliere profesioniste și mentorat, în funcție de nevoile tale. În plus promit să răspund punctual întrebărilor tale oricând ai nevoie de suport între ședințe, prin email sau WhatsApp.

Materiale cu scop psihoeducațional în baza abordărilor Mindful Parenting și Coaching Emoțional.

Vom lucra împreună exerciții practice care au ca scop găsirea de răspunsuri din interior. De asemenea dacă vei considera mai util pentru tine, poți lucra exercițiile înte ședințe, iar la întâlnirea noastră să discutăm pe marginea descoperirilor.

Sunt aici și pentru a te responsabiliza. Mă voi asigura că vei face ceea ce spui că vei face, oferindu-ți remindere în momente stabilite de comun acord prin email sau WhatsApp.

Pentru că dincolo de a fi consilier parental, sunt și eu mamă ca și tine, înțeleg foarte bine ceea ce trăiești și te asigur că vei avea parte de toată căldura și empatia mea pe tot parcursul acestui program.

Lucrul cu noi înșine vine la pachet cu multe provocări, și totodată cu tot atât de multe rezultate faine, la care nu te-ai fi gândit. Vei face cunoștință la final cu o altă versiune a ta, cel puțin una care va ști mult mai clar de acum ce să facă cu emoțiile și reacțiile de tip automatism.

Ești pregătită?

"Parenting for good brothers" - Grup suport pentru mame este pentru tine dacă:

Toate acestea pentru 360 ron/4 ședințe

"Parenting for good brothers" - Grup suport pentru mame nu este pentru tine dacă ...

GRUP SUPORT PENTRU MAME = ASCULTARE + VALIDARE + CĂLDURĂ + NOI IDEI + SUPORT CONSILIERE PARENTALĂ

Locurile sunt limitate, doar 3 persoane se pot înscrie într-o grupă.
Înscrie-te până pe 31.12.2021 și primești o ședință GRATUITĂ.

Despre mine

Sunt Mădălina Mărian, consilier parental și pentru dezvoltare personală. Sunt absolventă a celui mai complex program științific de formare în parenting din țara noastră, Parenting MasterClass organizat de Pagina de Psihologie și Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie. Am aflat de la cei mai renumiți experți în psihologie și parenting, printre care Gáspár György, Diana Stănculeanu, Oana Calnegru cum se poate transforma relația părinte – copil.

Lucrez cu mame de preșcolari și școlari mici la îmbinătățirea relației acestora cu copii lor.

Vrei să afli din timp despre cursurile și programele de consiliere parentală pe care le organizez și să te bucuri de DISCOUNTURI la ele? Înscrie-te la newsletter și vei primi periodic în Inbox discounturi și bonusuri, noutăți, sfaturi utile și ghiduri GRATUITE de parenting.

Înscrie-te în grupul de socializare mama și bebe.

 

Felicitări! Mai ai un pas până la înscrierea. Aștept cu bucurie să ne cunoaștem!

 


  Înscrie-te la atelierul online “Cum să îți îmbunătățești relația cu copilul tău”

  Felicitări! Mai ai un pas până la înscrierea. Aștept cu bucurie să ne cunoaștem!

   

    

   Înscrie-te la atelierul cu prezență fizică “Cum să îți îmbunătățești relația cu copilul tău”

   Felicitări! Mai ai un pas până la înscrierea. Aștept cu bucurie să ne cunoaștem!