Grup de suport pentru mamele de frați

Empowered Moms

De la conflict la conexiune este grupul de suport pentru părinți care îți va aduce încredere, apartenență la grup, autocunoaștere, empatie și strategii de parenting avizate științific.

Te ajutam să-ți explorezi călătoria de mamă sau tată, să-i dai un sens și să câștigi instrumente și resurse pentru a o parcurge cu mai puțină vinovăție și cu mai multă ușurință și sprijin.

Acest program este mai mult decât un grup de suport pentru părinți, este un program de creștere și dezvoltare personală, structurat în 6 module ale căror subiecte te vor ajuta să înțelegi mai bine ce se întâmplă în lumea ta interioară și a copilului tău și cum să gestionezi situațiile apărute zilnic în viața voastră.

Ce este „Grupul de suport pentru părinți“?

Nevoia de apartenență la grup este una dintre nevoile de bază ale omului. Cu atât mai mult putem simți această nevoie atunci când devenim părinți. Petrecând mult timp cu copiii nostri pot apărea gânduri, griji, emoții pe care nu știu cum să le interpretăm, să le înțelegem sau să le ventilăm pentru a nu ne copleși.

Creștem împreună în acest rol și nu ne mai simțim singuri.

Grupul de suport este un loc în care membrii acestuia își împărtășesc experiențele cu scopul de a se elibera de anumite gânduri și griji care le apăsă sufletul sau de a afla cum au trecut alte persoane prin situații similare. Valoarea terapeutică vine din faptul că ne dăm seama că nu suntem singurii care s-au confruntat cu astfel de lucruri și că există speranță să depășim orice dificultăți întâmpinăm în viața noastră de părinți.

Pentru a susține și mai bine acest proces venim și cu o structura teoretică, care vă ajută să acumulați informații prețioase și necesare pentru a putea depăși momentele dificile apărute în dinamica fraților sau în relație cu unul dintre copii.

Grupul de suport pentru părinți "De la conflict la conexiune" - este un program de dezvoltare personală dedicat părinților, structurat în 6 module cu frecvență lunară a câte 4 ore și se desfășoară în București sau online.

*părinte = persoana care are în grijă un copil: mamă, tata, bunică, bunic, bonă etc;

Număr de membri: maxim 10 persoane.
Grup închis, asta înseamnă că după atingerea numărului maxim nu vor mai intra membrii noi.

Întâlnirile vor avea loc la Centrul Reconectat din Strada Inginer Pandele Țărușanu Nr. 4bis, în zona Gării de Nord.

Iată ce vom face în cele 4 ore pe care le vom petrece împreună:

Pe parcursul orelor petrecute împreună vom crea un spațiu de siguranță care ne va permite

Structura acestui program

Am structurat acest program de creștere parentală în 6 module cu frecvență lunară, în care vom discuta și aprofunda, în baza unor teme stabilite de noi, dar în care vom aloca timp suficient și pentru a discuta situații din viața voastră de zi cu zi.

Iată ce subiecte vom aborda în cele 6 module:

Disciplina pozitivă și planul de creștere pe termen lung.

 

În acest prim modul vom face cunoștință, vom crea conexiuni cu fiecare membru în parte pentru a crea o admosferă de încredere și relaxare și vom dezbate în ce mod putem adopta discimplina pozitivă făcând un  plan de creștere în acest rolul de părinte.

De ce copiii se poată nepotrivit ?

Comportamentele inadecvate ale copiilor noștri reprezintă adesea cel mai mare “declanșator de reacții” al părinților. În modulul 2 vom intra mai adânc în mintea copiilor, dar și a nostră și vom afla cum să gestionăm eficient toate situațiile în care copiii sau chiar noi dăm dovadă de un comportament nepotrivit sau chiar toxic. Vom face împreună trecerea de la reactivitate la conexiune și înțelegere.

Cum să comunicăm eficient cu copiii noștri?

Multe certuri, fie că este vorba de o ceartă între adulți sau una cu copilul apar deparece nu am învățat încă cum să ne certăm cu folos. Cearta poate deveni constructivă, ne ajută să creștem atât pe noi cât și pe copiii noștri în momentul în care învățăm să stăpânim arta comunicării conștiente. La modulul 3 vom afla împreună ce presupune acest tip de comunicare și cum poate ea îmbunătății relația cu copilul și nu numai cu acesta, toate relațiile din viața noastră.

Ce înseamnă și cum poți fii un părinte conștient?

Fiecare dintre noi putem fi părinți conștienți, cheia constă în dorința de a renunța la vechile obiceiuri și credințe moștenite, făcând loc altora care vom aduce armonie și echilibru în viața voastră. Cum? Afli la modului cu numărul 4 al acestui program.

Construiește încredera în realația părinte – copil prin abordarea științifică Emotional Coaching.

Ai putea crede că încrederea în această relație ar trebui să fie naturală, cu toate acestea se întâmplă ca uneori sau poate mai des ceea ce sunem să nu fie în aliniament cu cea ce facem în relație cu copilul nostru. La modulul 5 te ajutăm să cultivi această încredere chiar și atunci când pare că lucrurile nu merg deloc în direcția potrivită.

Influența relațiilor (familie extinsă sau persoane foarte apropiate) în creșterea și educația copiilor.

 

Relațiile au întotdeauna un mare imact asupra deciziilor pe care le vom lua. Adesea este nevoie să trasăm limite dar nu știm cum. Familiile funcționează ca un sistem în care fiecare membru își va lăsa amprenta și va face ca relațiile să funcționeze într-un anume fel.

O bună conexiune are printre altele și limute clare, transmise ferm și asertiv. Încheiem acest program cu explicații despre ce înseamnă cu adevărat să punem limite și să păstrăm relații sănătoase.

Calendarul programului:

Te așteptăm alături de noi!

Participarea la acest atelier te va ajuta:

Este important de știut că:

  • tot ce se discută în cadrul grupului este confidențial;
  • confidențialitatea nu ține doar de terapeut, ci devine și responsabilitatea participanților. Nicio informație din confesiunea vreunui participant nu poate fi povestită mai departe, în exteriorul grupului.
  • nimeni nu este obligat să împărtășească mai mult decât se simte confortabil și pregătit să o facă.
  • este posibil ca anumite împărtășiri sau oameni să ne declanșeze anumite reacții emoționale. Rămânem empatici și curioși față de procesul fiecăruia și păstrăm în gând faptul că reacția noastră ne poate da un indiciu asupra anumitor aspecte negate din sinele nostru sau asupra unor trăsături pe care refuzăm să le acceptăm la noi.
  • fiecare mamă are parte de suport, empatie și înțelegere.
  •  

Cui se adresează acest program?

Păinților care își doresc să aibă o relație mai bună cu copiii lor.

Te așteptăm în grup dacă ești un părinte care:

Toate acestea pentru 360 RON/modul

Plata lunară 1 modul:

  • 360 lei/persoană;
  • 550 lei/cuplu;

Plată pentru întreaga perioadă de desfășurare a grupului de suport:

  • 6 întâlniri – 1800 lei/persoană;
  • 6 întâlniri – 2750/cuplu;

Plata se face la începutul fiecărei luni sau la începutul grupului de suport pentru persoanele care aleg să plătească integral.

→ Următorul grup se va deschide în data de  9 noiembrie 2024 între orele 10.00 – 14.00.

 


 

Vrei să parcurgi acest program în mod individual sau în cuplu, dar fără alți participanți?

Putem face acest lucru, atât online cât și fizic în cabinet, ghidați de una dintre noi, Mădălina sau Simona, în funcție de alegerea ta și disponibilitatea noastră.

Costul acestor întâlniri va fi de 500 lei/persoană/modul sau 700 lei/cuplu/modul. Frecvența poate rămâne aceași, o dată pe lună sau putem accelera procesul la maximum 2 întâlniri/lună.

Înscrie-te acum!

GRUP DE SUPORT PENTRU PĂRINȚI = MUNCĂ INTERIORĂ + NOȚIUNI DE PARENTING APROBATE ȘTIINȚIFIC + ASCULTARE + VALIDARE + CĂLDURĂ + ABILITĂȚI NOI + APARTENENTĂ LA GRUP + ÎNDRUMARE + EMPATIE + CONSILIERE PARENTALĂ.

Grupul se desfășoară cu minim 5 participanți și maxim 10.

Ne dorim să ai o experientă pe cât de plăcută, pe atât de utilă. Pentru ca acest lucru să devină o realitate te anuntăm că înscrierea în acest program aduce după sine obligativitatea de a participa la toate cele 6 întâlniri ale programului. În cazul în care, din motive obiective, nu poți ajunge la una dintre întâlniri, poți opta recuperarea acesteia alături de următorul grup, pe care îl vom forma sau poți avea o întâlnire online individuală, cu unul dintre facilitaorii programului.

Pentru înscriere poți completa formularul atașat acestei pagini sau direct prin sms sau WhatsApp la numerele de telefon:
Mădălina: 0722698998
Simona: 0723354758

Ești pregătit/ă să ni te alături?

Ce spun mamele care au participat la programele nostre pentru părinți?

Recomand cursul de fratrie al fetelor de la Empowered Parents, Simona Hațieganu și Mădălina Mărian. Fetele sunt foarte empatice, au experiență și cunoștințele necesare pentru a ține aceste cursuri. În timpul întâlnirilor se discută, se fac recomandări, toate cu empatie și astfel încât să te simți ok cu a te vulnerabiliza.

—Monica Voinea Mongoș
mama din comunității Empowered Parents

Din calitate de învațăcel la cursul de fratrie, pot spune că mereu m-am întors acasă cu o liniște în suflet, simțeam cum se mai face puțină lumină cu fiecare modul parcurs, mai ales pentru o mămică de doi la început de drum! Le recomand cu căldură pe Mădălina și Simona, două persoane foarte calde ce au mereu un as în mânecă atunci când simți că te-ai blocat în acest parcurs de părinte.

— Corina Vasile
mama din comunității Empowered Parents

Am fost la grupul de susținere pentru mămici de frați și pot spune cău mâna pe inimă că fetele, Mădălina și Simona sunt minunate! Am plecat după fiecare întălire cu material de gândire și cu energie în plus pentru a crește și a dezvolta relația cu cei doi micuți ai mei. Si pentru asta le mulțumesc din suflet!

- Alina
mama din comunității Empowered Parents
Arrow Left
Arrow Right

Află părerea mamele care au participat la acest program din clipurile de mai jos

Cine sunt facilitatorii acestui program?

Empowered Team: Simona Hațieganu și Mădălina Mărian sunt consilieri parentali certificați de către Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie, prin programul de formare Parenting Masterclass și fondatorii proiectului Empowered Parents.

Mădălina Mărian

Sunt Mădălina Mărian, consilier parental și pentru dezvoltare personală, psiholog în formare și facilitator educațional în cadrul atelierelor de dezvoltare emoționale pentru copii.

Sunt absolventă a celui mai complex program științific de formare în parenting din țara noastră, Parenting MasterClass organizat de Pagina de Psihologie și Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie. Am aflat de la cei mai renumiți experți în psihologie și parenting, din țara noastră, cum se poate transforma relația
părinte – copil.

Lucrez cu mame la îmbunătățirea relației acestora cu copii lor și depășirea obstacolelor din rolul de părinte.

Simona Hațieganu

Consilier Parental și educațional, Facilitator Educațional, Sociolog.

 

Am avut onoarea să fiu alături de mulți părinți pentru a-i susține în momentele dificile și solicitante. Am șters lacrimi, am făcut obiective de lucru, am împărtășit idei, cărți, experiențe relevante și strategii, totul cu și din inimă.

 

Îmi doresc să duc visul educației cu blândețe și al parentigului conștient în cât mai multe familii, pentru ca generațiile următoare să se dezvolte armonios, în adulți cât mai echilibrați și sănătoși din toate punctele de vedere (emoțional, spiritual și fizic).

Vrei să afli din timp despre cursurile și programele de consiliere parentală pe care le organizez și să te bucuri de DISCOUNTURI la ele? Înscrie-te la newsletter și vei primi săptămânal în Inbox discounturi și bonusuri, noutăți, sfaturi utile și ghiduri GRATUITE de parenting.

Înscrie-te în grupul de socializare mama și bebe.

 

Felicitări! Mai ai un pas până la înscrierea. Aștept cu bucurie să ne cunoaștem!

 






    Înscrie-te la atelierul online “Cum să îți îmbunătățești relația cu copilul tău”

    Felicitări! Mai ai un pas până la înscrierea. Aștept cu bucurie să ne cunoaștem!

     





       

      Înscrie-te la atelierul cu prezență fizică “Cum să îți îmbunătățești relația cu copilul tău”

      Felicitări! Mai ai un pas până la înscrierea. Aștept cu bucurie să ne cunoaștem!