Dezvoltare perosnală pentru părinți "Joaca părinților"

Vrei să dobândești noi abilități parentale eficiente simplu și rapid?

Hai la cursurile de dezvoltare personală pentru părinți! Află alături de alți părinți ca și tine cum să depășești obstacolele acestui rol prin jocuri de grup despre valori parentale, flexibilitate, gestionarea furiei și a stresului parental, rănile copilăriei, dialogul conștient, descoperirea de sine și multe altele.

Bun venit pe acestă pagină! Dacă crezi că doar ție ți se întâmplă toate “nenorocirile” în rolul de părinte, ești pe cale să descoperi că nu ești singura/singurul care întâmpină dificultăți în  acest rol. Suntem mulți ca tine, eu ridic prima mâna și te asigur că este perfect normal să te simți copleșită/copleșit de emoții. În egală măsură te asigur că lucrurile pot fi și diferite. Poți ajunge să te bucuri mai mult și să privești cu mai mare empatie și încredere momentele dificile din interacțiunea cu copiii.

Ce mai este și asta te întrebi? Cum adică cursuri de dezvoltare personală pentru părinți?

Ultimul lucru de care ai nevoie este să te stresezi și mai mult, așa că îți voi spune repede despre ce este vorba. Important este că deja ai parcurs o etapă importantă a acestui curs, fiind curios să afli mai multe. Și dacă până la finalul acestei pagini încă mai ai întrebări, eu îți răspund cu drag pe email sau WhatsApp.

Am creat aceste cursuri având în minte nevoia părinților de a interacționa cu alți părinți și de a depăși multe dintre obstacolele acestui rol. 

Dincolo de teorie se află lumea reală. Acea lume în care noi trăim cu toate provocările apărute într-o zi și toate sarcinile pe care trebuie să le efectuam. Adesea putem simți că ceea ce am citit despre parenting nu se aplică în viața noastră sau pur și simplu simțim că ceva ne scapă, că lipsesc niște “piese de puzzle” care ne împiedică să fim eficienți în acest rol.

În lumea agitată în care trăim, uităm să ne gândim la lucrurile care sunt cu adevărat importante în viața noastră. Credem că nu avem sufiecnt timp să facem lucruri pentru noi sau pentru îmbunătățirea relației cu copii noștri. Intrăm într-o zonă de pilot automat și ajungem să oferim copiilor aceleși mecanisme pe care le-am primit și noi în propria copilărie și care, poate acum, ne împiedică evoluția în mai multe aspecte.

În cadrul cursurilor de dezvoltare personală pentru părinți vom face exerciții care au drept scop acumularea de noi abilități esențiale părinților care doresc să ofere copiilor o abordare de parentaj eficientă, caldă, bazată pe resprect și valori bine definite, blândețe și fermitatea de care cei mici au nevoie.

Ne întâlnim o dată pe săptămână timp de 60 de minute online sau offline.

"Joaca părinților" - este un program de dezvoltare personală dedicat părinților și se desfășoară online sau offline în București.

Iată ce vom face împreună în cele 60 de minute. Găsește mai jos câteva dintre punctele pe care le putem atinge:

Îmi doresc să îți ofer o experiență pe cât de faină, pe atât de utilă, așa că am făcut și un plan pentru primele 3 luni, în care, pe lângă timpul alocat discuțiilor punctuale, vom putea aborda și subiecte precum:

Ce primești în cadrul programului de dezvoltare personală pentru părinți?

Te voi ajuta prin metode de consiliere parentală bazate pe abordări științifice sau mentorat în funcție de nevoile tale. În plus promit să răspund punctual întrebărilor tale oricând ai nevoie de suport între ședințe, prin email sau WhatsApp.

Materiale cu scop psihoeducațional în baza abordărilor Mindful Parenting și Coaching Emoțional.

Vom lucra împreună exerciții practice care au ca scop găsirea de răspunsuri din interior. De asemenea dacă vei considera mai util pentru tine, poți lucra exercițiile înte ședințe, iar la întâlnirea noastră să discutăm pe marginea descoperirilor.

Sunt aici și pentru a te responsabiliza. Mă voi asigura că vei face ceea ce spui că vei face, oferindu-ți remindere în momente stabilite de comun acord prin email sau WhatsApp.

Pentru că dincolo de a fi consilier parental, sunt și eu mamă ca și tine, înțeleg foarte bine ceea ce trăiești și te asigur că vei avea parte de toată căldura și empatia mea pe tot parcursul acestui program.

Lucrul cu noi înșine vine la pachet cu multe provocări, și totodată cu tot atât de multe rezultate faine, la care nu te-ai fi gândit. Vei face cunoștință la final cu o altă versiune a ta, cel puțin una care va ști mult mai clar de acum ce să facă cu emoțiile și reacțiile de tip automatism.

Uneori simplul fapt că poți pleca de acasă singură aduce cu sine un sentiment de ușurare și revigorare. Dacă te mai întâlnești și cu alte femei, care sunt și ele mame și vorbesc aceași limbă cu tine deja descoperi că viața ta este chiar faină și revenirea acasă va fii cu mai multă claritate, încredere și disponibilitate pentru îndeplinirea nevoilor copiilor.

Puterea unei comunități este magică și te va ajuta să îți normalizezi și să accepți mai ușor toate acele emoții care apasă tare pe umerii tăi. Nu te vei mai simți singură și neînțeleasă niciodată.

Ești pregătită/pregătit?

"Joaca părinților" - Program de dezvoltare personală pentru părinți este pentru tine dacă:

Toate acestea pentru 100 ron/ședință
350 lei /4 ședințe

"Parenting for good enough mams" - Grup suport pentru mame nu este pentru tine dacă...

DEZVOLTARE PERSONALĂ PENTRU PĂRINȚI = JOACĂ + ASCULTARE + VALIDARE + CĂLDURĂ + ABILITĂȚI NOI + SUPORT CONSILIERE PARENTALĂ

Locurile sunt limitate, doar 10 persoane se pot înscrie într-o grupă.
Ești pregătită/pregătit?

Despre mine

Sunt Mădălina Mărian, consilier parental și pentru dezvoltare personală.

 

Sunt absolventă a celui mai complex program științific de formare în parenting din țara noastră, Parenting MasterClass organizat de Pagina de Psihologie și Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie. Am aflat de la cei mai renumiți experți în psihologie și parenting, printre care Gáspár György, Diana Stănculeanu, Oana Calnegru cum se poate transforma relația părinte – copil.

 

Lucrez cu mame de preșcolari și școlari la îmbunătățirea relației acestora cu copii lor și depășirea obstacolelor din acest rol.

Vrei să afli din timp despre cursurile și programele de consiliere parentală pe care le organizez și să te bucuri de DISCOUNTURI la ele? Înscrie-te la newsletter și vei primi săptămânal în Inbox discounturi și bonusuri, noutăți, sfaturi utile și ghiduri GRATUITE de parenting.

Înscrie-te în grupul de socializare mama și bebe.

 

Felicitări! Mai ai un pas până la înscrierea. Aștept cu bucurie să ne cunoaștem!

 


  Înscrie-te la atelierul online “Cum să îți îmbunătățești relația cu copilul tău”

  Felicitări! Mai ai un pas până la înscrierea. Aștept cu bucurie să ne cunoaștem!

   

    

   Înscrie-te la atelierul cu prezență fizică “Cum să îți îmbunătățești relația cu copilul tău”

   Felicitări! Mai ai un pas până la înscrierea. Aștept cu bucurie să ne cunoaștem!