În fiecare dintre noi stă ascuns un sine autentic. Atelierele de parenting conștient te ajută să te reconectezi la el și să devi un părinte suficient de bun pentru copilul sau copiii tăi.

Bun venit la atelierul de parenting conștient! Conștientizarea faptului că ai nevoie să trezești în tine o serie de emoții, stări sau abilități presupune o parte foarte importantă din această călătorie interioară. Mă bucur pentru tine și abia aștept să te cunosc în persoană la atelier.
Dacă nu ești încă convins/ă că acest atelier este potrivit pentru tine te invit să citești până la final.

Ce este parenting conștient?

Parentingul conștient este despre relația dintre noi și copiii noștri, despre cum să identificăm nevoile din spatele comportamentelor dificile și despre cum să îi susținem așa cum au nevoie.

Pentru că nu este o treabă ușoară să fii părinte, dar și pentru că de multe ori ne este dificil să identificăm corect nevoile și putem cădea ușor în capcana de a gestiona comportamentul și nu cauza acestuia, ne-am gândit să venim în întâmpinarea părinților cu un atelier de parenting conștient. Atelierul de parenting conștient are o misiune foarte importantă: să te ajute să găsești în interiorul tău resursele necesare și puterea de a rămâne calm în fața manifestărilor copiilor sau a provocărilor pe care le poți întâmpina în rolul de părinte.

Cu ajutorul mai multor exerciții și instrumente de dezvoltare personală vom scoate la suprafață acele valori și principii importante pentru tine ca părinte, care să te călăuzească de acum înainte în a fi un părinte suficient de bun pentru copilul/copiii tăi, toate acestea adunate sub forma unui parenting vision board. Acest vision board te va ajuta în momentele dificile să îți reamintești valorile, principiile și obiectivele tale ca părinte.

"Atelierul de parenting conștient" - este un program de dezvoltare personală dedicat părinților și va avea loc duminică, 29 ianuarie, între orele 10.00 - 14.00, în București, în apropiere de Gara de Nord, strada ing. Pandele Țărușanu, nr. 4 BIS

Iată ce vom face împreună în cele 4 ore de atelier. Fiecare participant/ă va realiza împreună cu noi un parenting vision board, pe baza mai multor exerciții care te vor ajuta la:

Ce primești în cadrul atelierului de parenting conștient?

Vom lucra împreună o serie de exerciții care te vor ajuta să îți clarifici și stabilești ce anume caracterizează stilul tău de parentaj.
Te vom ajuta să îți creezi propriul parenting vision board, care îți va fi ”o ancoră” și un punct de reper pentru a menține direcția în care îți dorești să meargă relația cu copiii sau copilul tău. Acest tip de planșă este foarte utilă în momentele de epuizare, când te îndoiești de acțiunile tale și pare că nu se zărește nici o lumină.
Pentru că dincolo de a fi consilieri parentali, suntem mame ca și tine. Înțelegem foarte bine frământările interioare specifice mămiciei și suntem alături de tine, cu toată căldura și empatia noastră pe tot parcursul acestui program.
Lucrul cu noi înșine vine la pachet cu multe provocări, și totodată cu tot atât de multe rezultate faine, revelații și perspective noi, la care nu te-ai fi gândit.
Știm că uneori e greu să evadezi și, totuși, simplu fapt că petreci câteva ore printre adulți, povestind, lucrând și relaxându-te îți va schimba starea de spirit. Revenirea acasă va fii cu mai multă disponibilitate pentru conectare și îndeplinirea nevoilor copiilor.
Puterea grupului este vindecătoare. Te ajută să accepți mai ușor toate acele emoții care apasă tare pe umerii tăi, pe care credeai că doar tu le experimentezi. Te ajută să te simți înțeles, auzit și validat.
Ne place să bem cafea și ceai, ne plac și ciocolata, croissantele, fructele și le vom avea la dispoziție pentru un boost de energie și confort.

Te așteptăm alături de noi!

La ce te ajută atelierul de parenting conștient?

Toate acestea pentru 250 RON

" Atelierul de parenting conștient nu este pentru tine dacă...

ATELIER DE PARENTING CONȘTIENT = PARENTING VISION BOARD + ASCULTARE + VALIDARE + CĂLDURĂ + ABILITĂȚI NOI + ÎNDRUMARE CONSILIERE PARENTALĂ

Atelierul se desfășoară cu minim 5 participanți și maxim 10.

Pentru înscriere poți completa formularul atașat acestei pagini sau direct prin sms sau WhatsApp la numerele de telefon:
Mădălina: 0722698998
Simona: 0723354758

Ești pregătit/ă să ni te alături?

Cine sunt facilitatorii acestui program?

Mădălina Mărian
Sunt Mădălina Mărian, consilier parental și pentru dezvoltare personală și facilitator educațional în cadrul atelierelor de dezvoltare emoționale pentru copii.

Sunt absolventă a celui mai complex program științific de formare în parenting din țara noastră, Parenting MasterClass organizat de Pagina de Psihologie și Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie. Am aflat de la cei mai renumiți experți în psihologie și parenting, din țara noastră, cum se poate transforma relația părinte – copil.

Lucrez cu mame la îmbunătățirea relației acestora cu copii lor și depășirea obstacolelor din rolul de părinte.
Simona Hațieganu
Consilier Parental, Facilitator Educațional, Sociolog.

Am avut onoarea să fiu alături de mulți părinți pentru a-i susține în momentele dificile și solicitante. Am șters lacrimi, am făcut obiective de lucru, am împărtășit idei, cărți, experiențe relevante și strategii, totul cu și din inimă.

Îmi doresc să duc visul educației cu blândețe și al parentigului conștient în cât mai multe familii, pentru ca generațiile următoare să se dezvolte armonios, în adulți cât mai echilibrați și sănătoși din toate punctele de vedere (emoțional, spiritual și fizic).

Vrei să afli din timp despre cursurile și programele de consiliere parentală pe care le organizez și să te bucuri de DISCOUNTURI la ele? Înscrie-te la newsletter și vei primi săptămânal în Inbox discounturi și bonusuri, noutăți, sfaturi utile și ghiduri GRATUITE de parenting.

Înscrie-te în grupul de socializare mama și bebe.

 

Felicitări! Mai ai un pas până la înscrierea. Aștept cu bucurie să ne cunoaștem!

 


  Înscrie-te la atelierul online “Cum să îți îmbunătățești relația cu copilul tău”

  Felicitări! Mai ai un pas până la înscrierea. Aștept cu bucurie să ne cunoaștem!

   

    

   Înscrie-te la atelierul cu prezență fizică “Cum să îți îmbunătățești relația cu copilul tău”

   Felicitări! Mai ai un pas până la înscrierea. Aștept cu bucurie să ne cunoaștem!