Când devenim părinți, viața noastră se schimbă cu totul.

La început, ne străduim să ne dăm seama cum să ne adaptăm la noua viață, cum să descifrăm nevoile bebelușului, cum să comunicăm cu el/ea, cum să îl stimulăm corespunzător vârstei sale, cum să îi facem un program de somn, cum să începem diversificarea etc. Existența noastră întreagă se organizează în jurul copilului. Încet, încet, prindem curaj și ne aventurăm să socializăm în afara casei, căutăm alte mame cu valori și principii asemănătoare cu ale noastre. Este nevoia noastra de apartenență care ne îndeamnă să căutăm oameni asemeni nouă, pentru a ne putea susține reciproc și a crește împreună, pentru a putea împărtăși îngrijorările, fricile și gândurile noastre unor oameni care trec și ei prin aproximativ aceeași situație.

La grupurile de socializare și joacă pentru mămici și bebeluși găsești înțelegere, validare și multe idei prin care poți stimula mai bine dezvoltarea armonioasă a puiului tău.

Cu acest gând în minte, vă propun să ne vedem o dată pe săptămână, în cadrul unor întâlniri în care să împărtășim atât bucuriile, cât și anxietățile, în care să povestim despre etapa de dezvoltare a celor mici, să descoperim modalitățile cele mai potrivite pentru a-i stimula corespunzător, să vedem ce ne așteaptă în etapele următoare de creștere. Subiectele de discuție vor fi stabilite în funcție de interesul și preocupările voastre. Alături de voi, cei mici vor participa la diferite experiențe senzoriale, vom facilita diferite experiențe de învățare potrivite etapei lor de dezvoltare, vom explora și învăța alături de ei, totul într-o atmosferă caldă și primitoare.

Știm că nu este o treabă ușoară să fii mamă pentru prima oară și că de multe ori ne este dificil să identificăm corect nevoile. Putem cădea ușor în capcana de a gestiona comportamentul și nu cauza acestuia. Acesta este motivul pentru care s-a născut cel mai fain proiect Empowered: grupurile de socializare și joacă pentru mămici și bebeluși.

Misiune acestor grupuri este aceea de a împuternicii mamele în dezvoltarea armonioasă a bebelușilor dar și de a le îndeplini nevoia de apartenență la un grup.

Dacă aș face un top al lucrurilor care mi-au lipsit în perioada maternității cu primul copil aș așeza pe primul loc nevoia de a socializa cu alte mame și știu prea bine că Simona ar zice exact la fel. Dacă ești ca noi, cu siguranță și tu suferi pentru că nu ai aproape o mamă cu care să împărtășești atât bune, cât și grele.

Eu declar misiune îndeplinită după fiecare întâlnire în care măcar o mamă pleacă acasă cu zâmbetul pe buze.

"Grupurile Empowered" - sunt programe de socializare și joacă pentru mămici și bebeluși (de la nou născuți până la 24 luni) și se desfășoară în fiecare miercuri, în București, zona metroului Mihai Bravu, în incinta grădiniței Sunnyville, începând cu orele 10.30 sau 12.00 (în funcție de programul de somn al puiului tău).

Așteptăm cu drag la întâlnirile noastre și copilașii de până în 36 luni, dar care nu frecventeză încă colectivitatea însoțiți de mămica sau tăticul lor. În viitor, în funcție de cerere vom avea și grupe dedicate taților aflați în concediu de creșterea copilului sau care au flexibilitatea programului care să le permită participarea la aceste întâlniri.

Iată cum arată o oră petrecută împreună:

La grupurile de socializare și joacă pentru mămici și bebeluși acordăm multă atenție emoțiilor. Mamele au parte de un moment în care să împărtășească despre trăirile, dificultățile sau bucuriile lor. 

 

Fiecare intalnire are o anume tematică, în care povestim cu mamele un subiect de interes etapei de dezvoltare în care se află copilașii lor. 

 

Cei mici participă împreună cu noi și mamele la diferite activități senzoriale sau de motricitate, care să le ofere stimularea corespunzătoare a tuturor simțurilor.

 

De asemenea la fiecare întâlnire avem și două moment de grup, cercurile de început și de final, activități similare celor din colectivitate (grădinițe) în care ne salutăm, cântăm, reproducem sunete care să stimuleze simțul auzului sau practicăm mici jocuri de grup. Aceste momente sunt foarte importante deoarece aduc familiaritate copiilor pt perioada colectivității de mai târziu și totodată îi ajută să-și observe mai bine semenii și acțiunile adulților.

Ce primești în cadrul grupurilor de socializare mamă - bebe?

Te asigurăm că spațiul pe care îl creăm este unul sigur, în care vei primi multă înțelegere, ascultare, îndrumare și stimulare corespunzătoare pentru puiul tău.

Adesea “meșterim” împreună cu cei mici și cu sprijinul mamelor diferite obiecte cu care veți pleca acasă.

În calitate de consilieri parentali și facilitatori educaționali, atât eu cât și Simona îți vom oferi tot sprijinul nostru pentru a depăși diferite bariere apărute în acest rol minunat, dar atât de provocator.

Știm că uneori e greu să evadezi și, totuși, simplu fapt că petreci câteva ore printre adulți, povestind și relaxându-te îți va schimba starea de spirit. 

Puterea grupului este vindecătoare. Te ajută să accepți mai ușor toate acele emoții care apasă tare pe umerii tăi, pe care credeai că doar tu le experimentezi. Te ajută să te simți înțeles, auzit și validat.
Ne place să bem cafea și ceai, ne plac și ciocolata, croissantele, fructele și le vom avea la dispoziție pentru un boost de energie și confort.

Te așteptăm alături de noi!

La ce te ajută participarea la aceste grupuri?

Inveștiția este de 100 lei/întâlnire

sau un pachet lunar cu 4 întâlniri va fi doar 320 lei.

*Valabilitatea unui pachet este de 30 zile. În cazul în care, ați achiziționat un pachet și din motive obiective de sănătate nu poate ajunge la o întâlnire putem extinde valibilitatea pachetului cu 7 zile sau puteți oferi cadou unui prieten. Banii nu pot fi restituiți.

Iată câteva amintiri de la întâlnirile anterioare.

GRUPURILE DE SOCIALIZARE MAMA ȘI BEBE = SOCIALIZARE + JOACĂ + ASCULTARE + VALIDARE + CĂLDURĂ + ABILITĂȚI NOI + ÎNDRUMARE CONSILIERE PARENTALĂ + RELAXARE.

Grupurile pot avea maxim 10 diade mamă - bebe.

Pentru înscriere poți completa formularul atașat acestei pagini sau mesaj direct pe WhatsApp la numerele de telefon:
Mădălina: 0722698998
Simona: 0723354758

Ești pregătită să veniți alături de noi?

Iată ce cred mămicile despre grupurile de socializare mamă - bebe:

Nouă ne-a plăcut tare mult, mulțumim! V. a dormit tare bine azi noapte după recomandarea vostră de a face o plimbare seara. Mami este mulțumită!

—Diana
mama de băiețel

Nouă ne-a plăcut mult! Eu am plecat relaxată și D. obosită tare.

— Cristina
mama de fetiță

Nouă ne-a plăcut. A. a plecat vesele și cam obosită. Dar i-a prins bine interacțiunea cu alți bebei și sunt sigură că data viitoare va fi și mai curajoasă să plece de lângă mine 🙂

— Roxana
mama de fetiță

Vă mulțumim mult pentru timpul pe care l-ați petrecut cu noi și copilașii noștri! A fost tare relaxant și abia așteptăm următoarea întâlnire.

— Monica
mama de băiețel

Cred cu tărie că cel mai bun lucru pentru bebeluși este colectivitatea, chiar dacă este greu cu îmbolnăvirile. Iar pentru mine la fel ... când stai toată ziua închisă în casă mintea nu mai funcționează bine. De aceea cred că este minunat ce faceți!

— Ioana
mama de fetiță
Arrow Left
Arrow Right

Cine sunt facilitatorii acestui program?

Mădălina și Simona sunt consilieri parentali și fondatorii proiectului Empowered Parents.
Din dorința de a oferi mamelor aflate în concediu maternal suport emoțional, apartenența la un grup și îndrumarea de care au nevoie pentru a susține o dezvoltare armonioasă a bebelușilor, organizăm grupuri de socializare și joacă pentru mămici și bebeluși cu vârste cuprinse între 0 și 2 ani.
Mădălina Mărian

Sunt Mădălina Mărian, consilier parental și pentru dezvoltare personală și Co-fondator al proiectului Empowered Parents.

Sunt absolventă a celui mai complex program științific de formare în parenting din țara noastră, Parenting MasterClass organizat de Pagina de Psihologie și Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie. Am aflat de la cei mai renumiți experți în psihologie și parenting, din țara noastră, cum se poate transforma relația părinte – copil.

Lucrez cu părinții, în cadrul ședințelor de consiliere parentală, la îmbunătățirea relației acestora cu copii lor și depășirea obstacolelor din rolul de părinte. 

Consider jocul un instrument valoros în dezvoltarea copiilor și mă bucur să le fiu ghid în cadrul atelierelor de dezvoltare emoțională pentru copii.

Simona Hațieganu
Consilier Parental, Facilitator Educațional, Sociolog.

Am avut onoarea să fiu alături de mulți părinți pentru a-i susține în momentele dificile și solicitante. Am șters lacrimi, am făcut obiective de lucru, am împărtășit idei, cărți, experiențe relevante și strategii, totul cu și din inimă.

Îmi doresc să duc visul educației cu blândețe și al parentigului conștient în cât mai multe familii, pentru ca generațiile următoare să se dezvolte armonios, în adulți cât mai echilibrați și sănătoși din toate punctele de vedere (emoțional, spiritual și fizic).

Vrei să afli din timp despre cursurile și programele de consiliere parentală pe care le organizez și să te bucuri de DISCOUNTURI la ele? Înscrie-te la newsletter și vei primi săptămânal în Inbox discounturi și bonusuri, noutăți, sfaturi utile și ghiduri GRATUITE de parenting.

Înscrie-te în grupul de socializare mama și bebe.

 

Felicitări! Mai ai un pas până la înscrierea. Aștept cu bucurie să ne cunoaștem!

 


  Înscrie-te la atelierul online “Cum să îți îmbunătățești relația cu copilul tău”

  Felicitări! Mai ai un pas până la înscrierea. Aștept cu bucurie să ne cunoaștem!

   

    

   Înscrie-te la atelierul cu prezență fizică “Cum să îți îmbunătățești relația cu copilul tău”

   Felicitări! Mai ai un pas până la înscrierea. Aștept cu bucurie să ne cunoaștem!